A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

TRINÁT magasfényű zománcfesték 1 l 400 sárga

6.790 Ft (5.346 Ft + ÁFA)
Vonalkód: 5995061120222

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715


  • fa-, fémfelületek vízlepergető átvonó festéke

  • kül- és beltérben is alkalmazható

  • késlelteti az átvont fémfelületek korrózióját, illetve a fafelületek korhadását

Elérhetőség: 2 db raktáron
Nem értékelt

A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a "Raktáron, azonnal elvihető" elérhetőségű termékekre vonatkoznak.

A megjelenített kép illusztráció is lehet. A gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat a terméken, vagy annak csomagolásán. Az esetleges eltérésekből adódó károkért webáruházunk nem vállal felelősséget, de minden esetben törekszik a legpontosabb adatok közlésére.

Leírás és Paraméterek

TRINÁT magasfényű zománcfesték 1 l 400 sárga

TERMÉKLEÍRÁS- Jól terülő, magasfényű zománcfestékre van szükséged?- Legyen alkalmas fa- és fémfelületek festésére egyaránt?Nem szükséges továbbkattintanod, megtaláltad, amit kerestél!Az alkidgyanta kötőanyagú, vízlepergető adalékot tartalmazó, oldószeres Trinát magasfényű vízlepergető zománcfesték minden kívánságodat teljesíti. Egyenletes struktúrát, esztétikus bevonatot képez.


HOGYAN KÉSZÍTSD ELŐ A FESTENDŐ FELÜLETEKET?


- Legyen száraz, pormentes, hordképes, megfelelően előkészített a felület.- Amikor faelemet festesz, az legfeljebb 5 % nedvességtartalmú legyen.


ALAPOZÁS ÚJ FAFELÜLETEN:


- Nom csiszolóvászonnal csiszold és portalanítsd a felületet!- A kültéri faelemeket Lazurán Univerzális faanyagvédő szerrel kezeld a megelőző védelem érdekében!- Száradás után alapozz Trinát univerzális alapozóval!- Csiszold, majd portalanítsd újra a felületet!


ALAPOZÁS ÚJ VAS ÉS ACÉL FELÜLETEN:


- A rozsdát mechanikusan (pl. csiszolással) távolítsd el!- Zsírtalanítsd a felületet: zsíroldószeres vizet használj, mert a higítatlan oldószerbe mártott rongy zsíros nyomot hagy.- 2 órán belül hordj fel Trinát korróziógátló alapozót, száradása után pedig Trinát univerzális alapozót.


HOGYAN ÉPÍTSD EGYMÁSRA A RÉTEGEKET?


- Korróziógátló alapozás: 1 réteg Trinát korróziógátló alapozó, min. 40 μm száraz rétegvastagságban.- Közbenső festés: belső térben 1 réteg, külső térben 2 réteg Trinát univerzális alapozó, rétegenként 40 mm száraz rétegvastagságban.
- Befejező réteg: felkevert Trinát magasfényű vagy selyemfényű zománcfesték, 1 rétegben, min. 30 mm száraz rétegvastagságban.


ZOMÁNCFESTÉS ELŐKÉSZÍTÉS RÉGI, FESTETT FELÜLETEN:


- Korábban zománcfestékkel festett fa felületet csiszold és portalanítsd, a hibákat fedd be Trinát mestertapasszal, majd csiszold, portalanítsd újra a felületet!- A fém felületekről távolítsd el a rosszul tapadó bevonatot mechanikai úton!- Ha a felület több, mint 20 %-a korrodált, a teljes bevonatrendszert hordd fel újra!- Kisebb mértékű hibák esetén a hibahelyeket rozsdátlanítsd, vondd át Trinát korróziógátló alapozóval, majd Trinát univerzális alapozóval.HOGYAN HASZNÁLD A TRINÁT MAGASFÉNYŰ VÍZLEPERGETŐ ZOMÁNCFESTÉKET?


- A termék +5 C fok alatti és +25 C fok feletti hőmérsékleten nem alkalmazható.- A termék felhasználásra készen, egymással keverhető fehér és további 23 gyári színben kerül forgalomba.- Ecsettel történő felhordáshoz max. 2%, préslevegős szóráshoz max. 10% Trinát szintetikus higítóval higítsd, ha szükséges.
- Egy réteg anyagszükséglete: 0,1 l/m2.- Ecsettel, lakkhengerrel vagy szórással hordd fel. Utóbbi esetben Airless szóráshoz javasolt beállítások: fúvóka: 0,009”-0,011”, nyomás: 180-200 bar, fúvókaszög: 25 fok – 65 fok, higítás nem szükséges; préslevegős szóráshoz: fúvóka: 1,5-2 mm, 
nyomás: 2-4 bar, 
higítás: 5-10%
, kifolyási idő DIN 4 pohárral: 30-50 sec..


MIT KELL TUDNOD MÉG ERRŐL A ZOMÁNCFESTÉKRŐL?


- A javasolt rétegfelépítések ajánlások, nem mentesítenek a felület vizsgálatától.- Az anyagszükséglet 
pontos értékét adott esetben a bevonandó felületen kell meghatározni.


SZAKEMBER TIPPJE:


- A Trinát magasfényű vízlepergető zománcfesték felhorásához használt szerszámok tisztítására és az elcseppenések eltávolítására azok megszáradása előtt szintetikus hígítót vagy lakkbenzint használj!

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.