A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

Kategóriák

Aeroszolos dekor, design, effekt festékek

Szeretnéd kicsit feldobni a képkereteid, tárgyaid, autód? 

Ebben a kategóriában találsz olyan dekorációs, design, effect festékeket, lakksprayket, amivel nemcsak különleges hatást tudsz elérni, kiváló a fedőképességük, de még meg is védik a tárgyakat az időjárási és mechanikus hatásoktól. Az aeroszolos kivitel segítségével a festési munkát gyorsan, egyszerűen tudod elvégezni. Vannak metál-, krómhatású vagy  dekorációs célú akrilfestékek, homokfúvott fémhatású és matt krétafestékek is. Böngéssz bátran széles színválasztékunk között.

Tudod, hogy mire használják a jelölő sprayket? 

A fluoreszkáló, világító jelölő festékeket, amelyeket bármilyen felületre lehet fújni, mint a nevében is benne van, elsősorban ideiglenes jelölésre használják. Nagyon jól látszó, messziről is könnyen olvasható jeleket, akár számokat és betűket lehet vele fújni. Elsősorban topográfiai jelzésekre, erdészetben fakivágásra kijelölt fáknál, területhatárok kijelölésére, földmérési munkákhoz, építkezési területeken, rendezvényeken, sportversenyeken, bányászati munkáknál használják. 

Rendezés: