A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

Kategóriák

Festéklemarók, rozsdamarók

Kerítésen, bútoron, ablakon már olyan vastag a sok festékréteg, hogy nincs kedved lecsiszolni? Teljesen megértelek. 

Szerencsére van egy szuper megoldás, amivel rengeteg időt, munkát tudsz megtakarítani. Ez pedig a festéklemaró, ami olyan gél állagú, nagyon maró hatású anyag, ami néhány perc alatt feloldja a több rétegű, több évtizedes festékréteget  mind a fa-, mind a fémfelületekről, de még a betonról is. Felhordása ecsettel történik. Mindenféle festék eltávolítására alkalmas, sőt a beszáradt ecseted is megmentheted vele. Mivel nagyon maró hatású anyag, mindenképp használj kesztyűt, védőfelszerelést és takarófóliát. 

Neked is a rozsda az egyik rémálmod? 

A rozsda a fémek korróziójának elindulását jelzi, de ha időben észreveszed, akkor meg tudod állítani. Természetesen az első lépés a lepergő rozsda lecsiszolása, utána használj kémiai rozsdaátalakítót, passziválót. A készítménnyel egy műveletben elérheted a kialakult rozsda átalakítását, valamint egy átmeneti korrózióálló védőréteg képződését. Alkalmas vas és acéltárgyak, gépek, szerelvények rozsdamentesítésére, felületi bevonat kialakítására. Száradás után ajánlott rögtön időjárásálló zománc festékkel átfesteni a felületet.

Rendezés:

KORANT rozsdaátalakító festék 0,5 l

39 db raktáron
2.150 Ft (1.693 Ft + ÁFA)

Supralux festéklemaró 1 l ( Kromofág )

27 db raktáron
9.790 Ft (7.709 Ft + ÁFA)

KORANT rozsdaátalakító festék 5 l

2 db raktáron
19.200 Ft (15.118 Ft + ÁFA)

FERROPASSIT S50 1 l rozsdaátalakító folyadék

44 db raktáron
1.590 Ft (1.252 Ft + ÁFA)

PoliFarbe Kromofág 0,5 l

10 db raktáron
5.350 Ft (4.213 Ft + ÁFA)