A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

Festékpalota üzletünk

Minőségi festékeket keres? Ajánljuk webáruházunkat, ahol szinte mindenfajta festéket megtalál, segítségükkel elérheti az Önnek leginkább megfelelő színt lakása falán. Széleskörű festékkínálatunk révén mindenfajta felületre, kül- és beltéri felhasználásra egyaránt talál festékeket. Tisztítószerosztályunkon pedig többek között a festés, felújítás során keletkező szennyeződéseket tudja gyorsan és megfelelően
eltávolítani.

Hívjon, segítünk: +36-1/262-4715
 

Egyedi, különleges színű falra vágyik?
Helyszíni színkeverés, hogy Önnek legyen a legszebb színű fala!
Szaktanácsadás szakáruházunkban?
Fafesték, Zománc vagy Lazúr?
Effekt festék vagy Fluoreszkáló festék?
Saját maga szeretne festeni vagy szakemberre bízza?
Díszléc, Élvédő, burkolatváltó sínek?

Mi segítünk! 5 festékgyár színkeverő gépével várjuk, hogy Önnek a lehető legjobb megoldást tudjuk ajánlani áruházunkban!

Cégünk 1991. óta működik Budapesten, a X. kerületben pedig 2008. óta vagyunk jelen, a Tarkarét utca 2. szám alatt, ahol a 600 m2-es áruházunkban megtalál szinte mindent, amire egy lakásfelújítás során szüksége lehet.

Kollégáink a legnagyobb gondossággal segítik vásárlóinkat, legyen szó szaktanácsadásról vagy konkrét számolásról az anyagmennyiséget tekintve.
Tudjuk, hogy a megfelelő szín vagy festék kiválasztása egyáltalán nem egyszerű, de szakembereinek tudásuk legjavát adva az Önnek leginkább megfelelő megoldást fogják ajánlani.


Színkeverés a festékáruházban

Áruházunk 5 festékgyár színkeverő gépével rendelkezik és több tízezerféle színárnyalatból tudja kiválasztani az Önnek megfelelőt. A raktárban nem található termékeket 1-2 munkanap alatt tudjuk az Ön számára beszerezni.

A színkeverés megvárható.

A kikevert színű festéket akár még házhoz is szállítjuk. A részletekről kérdezze
szaktanácsadóinkat ezen a számon: +36-1/262-4715

Készre kevert falfestékek

3 gyár készre kevert falfesték-színeiből tud választani, ha Önnek azonnal szüksége van egy adott színre, vagy meglátja közöttük a megálmodott színt. A készre kevert festékek minőségben és tartósságban nem különböznek a helyszínen kevert festékektől. Mind a 3 gyár a minőséget, a tartósságot helyezte előtérbe, amikor elkészítette ezeket a festékeket.

Festési segédanyagok, kiegészítők

Az ecsetek és hengerek részlegén folyamatosan a legmagasabb minőségű termékekkel találkozhat. Ragasztószalagok, maszkoló szalagok, spaklik, kinyomópisztolyok, mérőszalagok nagy választékban megtalálhatóak.

Címünk: FestékPalota festékáruház (SZÍNES-KERESKEDÉS Kft.) 1106 Budapest, Tarkarét utca 2.

Nyitvatartás: Hétfő - Péntek 7:00 - 17:00 Szombat 7:00 -13:00