Kategóriák

Festékpalota üzletünk

Minőségi festékeket keresel? Ajánljuk webáruházunkat, ahol szinte mindenfajta festéket megtalálsz, segítségükkel elérheted a Neked leginkább megfelelő színt lakásod falán. Széleskörű festékkínálatunk révén mindenfajta felületre, kül- és beltéri felhasználásra egyaránt találsz festékeket.

Tisztítószerosztályunkon pedig többek között a festés, felújítás során keletkező szennyeződéseket tudod gyorsan és megfelelően eltávolítani.

Hívj, segítünk: +36-1/262-4715

Egyedi, különleges színű falra vágysz?
Helyszíni színkeverés, hogy Neked legyen a legszebb színű falad!


Szaktanácsadás szakáruházunkban?
Fafesték, Zománc vagy Lazúr?
Effekt festék vagy Fluoreszkáló festék?
Saját magad szeretnéd festeni vagy szakemberre bízod?
Díszléc, Élvédő, burkolatváltó sínek?

Mi segítünk! 5 festékgyár színkeverő gépével várjuk, hogy Neked a lehető legjobb megoldást tudjuk ajánlani áruházunkban!

Cégünk 1991. óta működik Budapesten, a X. kerületben pedig 2008. óta vagyunk jelen, a Tarkarét utca 2. szám alatt, ahol a 600 m2-es áruházunkban megtalálsz szinte mindent, amire egy lakásfelújítás során szükséged lehet.

Kollégáink a legnagyobb gondossággal segítik vásárlóinkat, legyen szó szaktanácsadásról vagy konkrét számolásról az anyagmennyiséget tekintve.
Tudjuk, hogy a megfelelő szín vagy festék kiválasztása egyáltalán nem egyszerű, de szakembereinek tudásuk legjavát adva a Neked leginkább megfelelő megoldást fogják ajánlani.


Színkeverés a festékáruházban

Áruházunk 5 festékgyár színkeverő gépével rendelkezik és több tízezerféle színárnyalatból tudod kiválasztani a Neked megfelelőt. A raktárban nem található termékeket 1-2 munkanap alatt tudjuk a Neked beszerezni. 
A színkeverés megvárható.

A kikevert színű festéket akár még házhoz is szállítjuk. A részletekről kérdezd szaktanácsadóinkat ezen a számon: +36-1/262-4715

 

Készre kevert falfestékek

2 gyár készre kevert falfesték-színeiből tudsz választani, ha Neked azonnal szükséged van egy adott színre, vagy meglátod közöttük a megálmodott színt. A készre kevert festékek minőségben és tartósságban nem különböznek a helyszínen kevert festékektől. Mind a 2 gyár a minőséget, a tartósságot helyezte előtérbe, amikor elkészítette ezeket a festékeket.

  

Festési segédanyagok, kiegészítők

Az ecsetek és hengerek részlegén folyamatosan a legmagasabb minőségű termékekkel találkozhatsz. Ragasztószalagok, maszkoló szalagok, spaklik, kinyomópisztolyok, mérőszalagok nagy választékban megtalálhatóak.

Címünk: FestékPalota festékáruház (SZÍNES-KERESKEDÉS Kft.) 1106 Budapest, Tarkarét utca 2.

Nyitvatartás: Hétfő - Péntek 7:00 - 17:00 Szombat 7:00 -13:00 Vasárnap: Zárva