A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

Rólunk

Bemutatkozás


Cégünk 100 %-ig magyar tulajdonban lévő vállalkozás, fő tevékenysége FESTÉK és TISZTÍTÓSZER kis- és nagykereskedelem.

Jogelődünkkel, a SZIN-KER Kft-vel, a megalakulás (1991.) óta jelentős szakmai tapasztalatra és igen szerteágazó, sokrétű üzleti kapcsolatra tettünk szert. A tevékenység irányítása és szervezése a Tarkarét utcai telephelyünkről (X. ker.) történik, ami egy 600 m2 alapterületű főépületből (földszinten üzlet és raktár, emeleten iroda- és tárgyalóhelyiségek, a szuterén az építőipar telephelyeként működik) és egy 700 m2-es raktárcsarnokból áll, mely szervesen kapcsolódik a főépülethez. Saját teherautó segíti a zökkenőmentes kiszolgálást, kiszállítást.

Értékesítésünk 80%-a közvetlen felhasználókhoz kerül, mind a festék, mind a tisztítószer területén. Dinamikusan nő a hőszigetelő rendszer iránti kereslet, teljes körű szolgáltatást nyújtunk az ehhez szükséges termékek kínálata és kivitelezése vonatkozásában, szakembergárdánk hosszú távú garanciát vállal.
 

Kereskedelmi részlegünk háztartási-, vegyi-, és festékáru kis- és nagykereskedelmével foglalkozik. Szolgáltatásunk megbízhatósága, cégünk rugalmassága miatt széles vevőkörrel rendelkezünk. Értékesítési tevékenységünket Festékpalota.hu néven a webáruházunk is segíti.

2010-ben bevezettük új termékcsaládunkat BRECK márkanéven, ami nagy előrelépést jelent a környezettudatos vevők kiszolgálásában. A könnyen lebomló, jó tisztító hatékonyságú termékeinket régi és új partnereink részére közvetlen kiszolgálással és viszonteladókon keresztül kínáljuk.

A BRECK termékek hazai előállítása nagyon fontos szempont számunkra, napenergia felhasználásával készülnek, bejárták Európa több országát és sikeresen vizsgáztak, itthon a SZÍNES-KERESKEDÉS Kft. saját márkás megjelenését ajánljuk!

Személyre szabott ajánlatokkal, időszaki akciós termékekkel állunk potenciális partnereink rendelkezésére!

DANUBIUS play