Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Festékpalota szállítási információk

 

A kialakult helyzet miatt a szállítások módosultak. Mindig a lehet legjobb és leggyorsabb megoldást fogjuk Önnek megkeresni. A visszaigazolás után mindenképpen jelezni fogjuk Önnek, hogy melyik futár céggel tudjuk küldeni Önnek a megrendelt termékeket. Köszönjük a türelmét és a megértését! Vigyázzunk egymásra!

Személyes átvétel telephelyünkön

Megrendelését visszaigazolásunkat követően (a megrendelést követő munkanaptól) budapesti telephelyünkön (1106 Budapest, Tarkarét utca 2.) is személyesen átveheti. Telephelyünkön bankkártyás és készpénzes fizetésre van mód. Nyitvatartásunk: hétköznap 7:00 - 17:00 óra között, szombaton: 7:00 - 13:00 óra között. Vasárnap és ünnepnap zárva tartunk.

FoxPost terminálba történő kézbesítés

Megrendelését az Ön által megadott FoxPost terminálba kézbesítjük. 
A csomag megérkezéséről Ön SMS-ben és e-mail-ben kap tájékoztatást, A megrendelés átvételére a terminálba való érkezést követő 72 órán belül van lehetőség. Szállítási idő 1-3 munkanap. 2020.09.25-től min. 2-3 nappal megnövekedett a szállítási idő, ezt sürgős rendelés esetén kérjük, hogy vegyék figyelembe!

FoxPost házhozszállítás

A megrendelt termékeket csomagonként 25 kg össz súlyig a FoxPost az Ön címére szállítja. Amennyiben a csomag több, mint 25 kg, akkor több csomagban tudjuk csak feladni.

Házhoz szállítás MPL rendszerén keresztül

MPL Postán maradó szállítás

A postán maradó csomag szolgáltatás lényege, hogy a futár nem hozza házhoz a csomagot, hanem Ön fárad be az Ön által kiválasztott legközelebbi postára, és személyesen hozza el csomagját. Így nem kell várnia a futárt.

MPL Posta Csomag házhoz-kézbesítés

Magyar Posta Logisztika szolgáltatásával Ön házhoz kérheti a megrendelt termékeit. Már akár másnapra (munkanap) el tudja Önnek juttatni a Posta a megrendelését.

Házhoz szállítás díjszabása

A kiválasztott szállítási módoknál jól láthatóak a szállítási díjak.

Házhoz szállítás CS-Sprint futárszolgálattal

Megrendelését a CS-Sprint futárszolgálat szállítja ki rugalmas kézbesítés keretén belül, munkanapokon 8-17 óra között az Ön által megadott címre.

A futárszolgálat részére történt csomag átadásakor egy e-mailben tájékoztatjuk Önt a szállítás napjáról.

A megadott telefonszámon fel fogják Önnel venni a kapcsolatot a szállítás pontos időpontjával kapcsolatban. Szállítási idő 1-3 munkanap.

Kérjük, hogy a termékeket a futár előtt szíveskedjenek mennyiségileg és minőségileg megvizsgálni, az esetlegesen a termékeken észlelt sérülések esetén kérje jegyzőkönyv felvételét. A jegyzőkönyvet a futárral minden esetben írassa alá!

Keresés