A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

Profix vágó, fúró, üregelő 300 ml színesfémhez

2.250 Ft (1.772 Ft + ÁFA)

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715


  • kiváló kenőanyag, stabil kenőfilmet képez

  • csökkenti a szerszám kopását, növeli élettartamát

  • javítja a megmunkált felület minőségét

  • a színesfémeket védi a megmunkálás közbeni korróziótól és acél felületeken is jó vágóteljesítményt nyújt  •  
  •  
Nem értékelt
Elérhetőség: 1 db raktáron

A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a "Raktáron, azonnal elvihető" elérhetőségű termékekre vonatkoznak.

A megjelenített kép illusztráció is lehet. A gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat a terméken, vagy annak csomagolásán. Az esetleges eltérésekből adódó károkért webáruházunk nem vállal felelősséget, de minden esetben törekszik a legpontosabb adatok közlésére.

Leírás és Paraméterek

Profix vágó, fúró, üregelő 300 ml színesfémhez

Profix vágó, fúró, üregelő 300 ml színesfémhez

 

Kiváló kenőanyag fűrészelés, fúrás, menetvágás, esztergálás, marás, üregelés és egyéb forgácsolási munkák végzéséhez. Stabil kenőfilmet képez. Nagyobb megmunkálási sebesség mellett is csökkenti a szerszám kopását, növeli élettartamát. Javítja a megmunkált felület minőségét. Széles terhelés- és hőmérséklettartományban alkalmazható. Az adagolás megmunkálás közben is végezhető, szükség szerint megismételhető. A PROFIX vágó, fúró, üregelő acélokhoz és színesfémekhez termék a színesfémeket is védi a megmunkálás közbeni korróziótól és acél felületeken is jó vágóteljesítményt nyújt.

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.