Kategóriák
30+ év szakmai tapasztalat
30+ év szakmai tapasztalat
100%-ban magyar családi vállalkozás
100%-ban magyar családi vállalkozás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
PoliFarbe nemesvakolat 25 kg 2 mm kapart Fehér
18.990 Ft (14.953 Ft + ÁFA)

PoliFarbe nemesvakolat 25 kg 2 mm kapart Fehér

18.990 Ft (14.953 Ft + ÁFA)
Vonalkód: 5998672114390

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715

A terméket telephelyünkön tudja személyesen átvenni!

A Poli-Farbe  diszperziós homlokzati nemesvakolat korszerű, kiváló időjárásállóságú felületet biztosít, amely aktív hatóanyagainak köszönhetően fokozott védelmet biztosít az algák és penészek megtelepedése ellen, kedvezőtlen körülményeket biztosít a zuzmók növekedésének. Bevonata lég- és páraáteresztő, jól tapad, nem repedezik. Ha a vakolatot színezzük, a bevonat megfelelő színtartóságát jó fény- és időjárásálló színezőpaszták kiválasztásával biztosítsuk. A színtelen bázisvakolat színezés nélkül felhasználásra nem alkalmas, közepes vagy mély színtónusra színezhető.

Felhordás: rozsdamentes acélsimítóval

Száradási idő: kb. 24 óra

Anyagszükséglet: 

  • 1 mm: 1,5-1,6 kg/m². 
  • 1,5 mm: 2,15-2,3 kg/m². 
  • 2 mm: 2,8-3 kg/m². 

  • 2,5 mm: 3,6-3,8 kg/m². 

  • 3 mm: 4,3-4,5 kg/m². 

  • A felhordott anyag mennyisége a felület minőségétől függően változik.
Elérhetőség: 4 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

PoliFarbe nemesvakolat 25 kg 2 mm kapart Fehér

ALKALMAZÁSI TERÜLET

A Poli-Farbe hőszigetelő rendszer záró rétegeként, valamint kül- és beltéri vakolt és betonfelületek díszítő vakolására alkalmazható.

FELHASZNÁLÁS

Simított vakolatra vagy a Poli-Farbe homlokzati hőszigetelő rendszer záró rétegeként. Vízszintes felületekre, melyeken megállhat a víz (pl. ablakpárkány) nem alkalmazható. Vékonyvakolatként való felhasználásnál a falfelületnek tisztának, száraznak kell lennie. A port és a laza, málló részeket el kell távolítani a felületről. A bevonat felhordása során a falfelület és a környezet hőmérsékletének +10°C és +25°C között kell lennie. Tűző napon, esőben, erősen párás, vagy szeles időben kerüljük a vakolat felhordását, vagy alkalmas módon – pl. takarással, árnyékolással – védjük a frissen felhordott vakolatot a kedvezőtlen környezeti hatásoktól. Simított vakolatra, alapozó rétegként alkalmazzunk Inntaler Diszperziós mélyalapozót. Teljes homlokzati hőszigetelő rendszer esetében Poli-Farbe vékonyvakolat alapozót alkalmazzunk. Erősebb színűre színezett vakolatok alá 2. rétegként javasolt a megfelelő színre színezett Poli-Farbe vékonyvakolat alapozó használata a tökéletes fedés biztosítására. A vakolatot ezután hordjuk fel. Felhasználás előtt a vakolatot alaposan fel kell keverni. A felhordást a szemcseméretnek megfelelő vastagságban végezzük rozsdamentes acélsimítóval. A kívánt struktúrát a még nedves vakolaton alakítjuk ki műanyag simítóval. Egybefüggő felületeken egy munkafolyamatban végezzük a vakolat felhordását, hogy ne keletkezzen munkahézag. A szerszámokat a munkavégzés során folyamatosan tisztítsuk meg vízzel minden rövidebb leállás előtt. Hőszigetelő rendszer kialakítása során sötét színű nemesvakolatot csak kis felületen alkalmazzunk, mert erős napsütés hatására a hőszigetelő rendszer túlzott felmelegedését okozhatja, ami annak élettartalmát lerövidíti. Munkavégzés után a szerszámokat vízzel azonnal el kell mosni, mert a megszáradt vakolat csak agresszív oldószerrel távolítható el. A vakolat színezésével kapcsolatban bővebben tájékozódhat a MÉSZ Műszaki Irányelvben. Az egy vödörnél több anyagigényű felület vakolása esetén, a felületre felhasznált teljes mennyiség homogenizálása szükséges. Extrém körülmények között algásodás, fakulás megjelenhet.

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.