A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

PoliFarbe lábazati vakolat 15 kg IROTT-Kő

Vakolat szín
IROTT-Kő
18.500 Ft (14.567 Ft + ÁFA)
Vonalkód: 5998672182030

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715

A terméket telephelyünkön tudja személyesen átvenni!


  • színes ásványi őrlemény alapú

  • könnyen feldolgozható

  • dekoratív, tartós

  • kül- és beltéri

  •  
  •  
  •  
  •  
Elérhetőség: 1 db raktáron
Nem értékelt

A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a "Raktáron, azonnal elvihető" elérhetőségű termékekre vonatkoznak.

A megjelenített kép illusztráció is lehet. A gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat a terméken, vagy annak csomagolásán. Az esetleges eltérésekből adódó károkért webáruházunk nem vállal felelősséget, de minden esetben törekszik a legpontosabb adatok közlésére.

Leírás és Paraméterek

PoliFarbe lábazati vakolat 15 kg IROTT-Kő

Rozsdamentes acélsimítóval vihető fel. Többféle hőszigetelő rendszer felületének bevonására alkalmazható. A vakolat kül és beltérben is felhasználható. Tartós bevonatot biztosít a felületen.

 

Gyárilag előkevert, színes ásványi őrlemény alapú vakolat, diszperziós kötőanyaggal. Könnyen feldolgozható, dekoratív, tartós bevonatot biztosít. Kül-és beltérben egyaránt alkalmazható.

 
Felületi megjelenés matt, rusztikus, színes
Száradási idő 20°C-on: kb. 24 óra Hűvös, párás, ködös, esős időben a bevonat teljes megszilárdulása több nap is lehet
Tárolás 5-25°C hőmérsékleten Fagyveszélyes!
Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban 6 hónapig
Alkalmazás rozsdamentes acélsimítóval
Higítás nem szükséges
Kiadósság 3,7 m2/vödör
 
 

ALKALMAZÁSI TERÜLET

 

Cement, beton, műkő, eternit, lábazati hőszigetelő rendszer és alapvakolattal ellátott felületek bevonására. Az alap minden esetben legyen ép, száraz, mozgás- és zsugorodásmentes. A kerítéslábazatokat, támfalakat a föld felőli oldalon vízszigeteléssel kell ellátni. Elégtelen falszigetelés esetén a vakolat eredményesen nem használható!

 

ALKALMAZÁS

 

rozsdamentes acélsimítóval

 

FELHASZNÁLÁS

 

A jobb tapadás érdekében az előkészített felületeket Inntaler diszperziós mélyalapozóval kell bevonni festőecset vagy teddy-henger segítségével. A termékek felhordása feltételezi az alapvető építőipari kivitelezői ismereteket. Keverőszárral, alacsony fordulatszámon történő alapos átkeverés után rozsdamentes acélsimítóval kell felkenni kb. 2-2,5 mm vastagságban, majd rövid várakozás után elsimítani. A simítási folyamat után az először tejszerűen megjelenő felület bizonyos idő után letisztul. A vakolat bedolgozása +6°C feletti alapfelületre és léghőmérsékleten ajánlott, felhordás után 5-6 napig fagytól, csapóesőtől, nedvességtől védeni kell. Közvetlen napsugárzásnak kitett felületekre ne hordjuk fel! Az élek, sarkok képzésénél az alapvakolatba elhelyezett élvédők használata ajánlott. A szerszámok az anyag megkötése előtt vízzel tisztíthatók.

 

FONTOS! A különböző gyártásból származó anyagok között enyhe színeltérés lehetséges, ezért az egybefüggő felületeken mindig azonos gyártási időpontú anyagot használjunk!

 

Összetétel  műanyag diszperzió, márvány őrlemény, víz, festékadditív

 

Választék Kerek-hegy, Írott-kő, Som-tető, Kőris-hegy, Őr-kő, Sas-kő, Gergely-hegy, Három-kő, Istállós-kő, Király-kő 15 kg-os műanyag vödörben kapható.

A színválasztékról lentebb, a további képeknél talál mintát. 

 

Veszélyességi osztály

 

Nem tűzveszélyes!

 

Szabályozási tájékoztatás

 

S 1/2 Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó S 24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást

Biztonsági adatok

 

A FESTÉS ÉS SZÁRADÁS KÖZBEN BIZTOSÍTSUK A MEGFELELŐ SZELLŐZÉST. GŐZEIT NE LÉLEGEZZÜK BE.

 

Szakvélemény ÉME: A-8/1997

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.