A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

CELLOXIN VOC zománcfesték 0,75 l 304 matt fekete

5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715


  • nitro-kombinációs termékcsalád zománc tagja

  • egy cellulóz-nitrátot és módosított alkid műgyanta kötőanyagot tartalmazó festék.

  • Ipari gépek, berendezések, tartályok fémfelületeinek és kevésbé igénybevett kültéri ipari fémfelületek bevonására használható zománcfesték.  •  
  •  
Nem értékelt
Elérhetőség: 1 db raktáron

A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a "Raktáron, azonnal elvihető" elérhetőségű termékekre vonatkoznak.

A megjelenített kép illusztráció is lehet. A gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat a terméken, vagy annak csomagolásán. Az esetleges eltérésekből adódó károkért webáruházunk nem vállal felelősséget, de minden esetben törekszik a legpontosabb adatok közlésére.

Leírás és Paraméterek

CELLOXIN VOC zománcfesték 0,75 l 304 matt fekete

A nitro-kombinációs termékcsalád zománc tagja egy cellulóz-nitrátot és módosított alkid műgyanta kötőanyagot tartalmazó festék. Ipari gépek, berendezések, tartályok fémfelületeinek és kevésbé igénybevett kültéri ipari fémfelületek bevonására használható zománcfesték.

 

CELLOXIN nitrozománc kizárólag a szakipar számára kerül forgalomba. Mérsékelt (max. 60 °C) és nem állandó hőhatásnak kitett ipari létesítmények felületeinek bevonására is alkalmazható, bevonata benzin- és ásványolajálló. A termék felhasználási előnye, hogy filmje gyorsan szárad, kemény és fényálló, polírozás után tartósan tükörfényes bevonatot ad. A megfelelő hígító alkalmazásával különböző módszerekkel (szórással, mártással, ecseteléssel) hordható fel az alapozott felületre. A CELLOXIN nitrozománc 3-5 egyenletes rétegben célszerű felhordani, a rétegszám növelésével a termék élettartama jelentősen növelhető.

 

Száradási idő: 

porszáradás: 20 perc,

teljes átszáradás: 2 óra

 

Átvonhatóság: 30 perc

 

Sűrűség: 1,000-1,250 g/cm3

 

Kiadósság: 10-12 m2/kg

 

Hígítás: CELLOXIN hígító 104; 108; 110; 117 körülményektől függően

 

Felhordás: szórással, mártással és megfelelő hígítóval ecseteléssel

 

Kiszerelés: 0,75 ; 2,5 ; 5 és 20 liter

 

Veszélyjel: GHS02, GHS05, GHS07, GHS08

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.