Kategóriák

Közhírré tétetik…

Közhírré tétetik…

Azzal a remek hírrel szolgálhatunk, hogy 2022 február 1-én elindult Magyarország első babatermék-kereső és árösszehasonlító oldala, a Pocakmanó.hu, amihez a Festékpalota.hu webáruház is csatlakozott.

Ezt a nagyszerű kezdeményezést Gajdácsi Márk és felesége, Dóra indították el, akik egy fiatal kisgyermekes házaspár. 

Gyermekük tervezése és a várandósság alatt sok olyan kérdés merült fel bennük, amikre csak nehezen találták meg a megoldást, nehezen kaptak választ és úgy gondolták, hogy hasznos lenne egy ilyen oldalt létrehozni, ami segítségül szolgálhat a többi kismamának eligazodni ebben a világban. 

Így született meg bennük az a gondolat, hogy készítenek egy olyan vlog oldalt, ami az élet ezen szakaszáról, nevezetesen a gyermekvállalásról szól. Végig viszik pontról pontra, hogy milyen nehézségek adódhatnak, mire kell felkészülni, miről kell gondoskodni. 

Olyan emberekkel készítenek riportokat, cikkeket, akik konkrétan, közvetlen tapasztalatból tudnak adni hasznos információkat, tanácsokat. Szakembereket, orvosokat keresnek fel, akik elmondják, hogy mire kell odafigyelni, mit nem szabad figyelmen kívül hagyni és mire lehet számítani.

Ismert emberekkel is beszélgetnek, akik elmesélik élményeiket, örömeiket, gondjaikat. 

Az ingyenes vlog mellett, hogy még többet tudjanak segíteni a leendő vagy már friss szülőknek, létrehoztak egy kifejezetten ezen időszakban felmerülő termékekre irányuló babatermék-kereső és árösszehasonlító oldalt, hogy a számukra legmegfelelőbb ajánlat alapján szerezhessék be a nekik szükséges termékeket.

Az oldalon minden olyan termékcsalád megtalálható, amire szüksége lehet az ifjú szülőknek, kezdve a babakocsitól, a bútorokon és játékokon keresztül, az egészségügyi és tisztítószereken át a biztonsági eszközökig. 

Gyermek tervezésekor nagyon sok feladat vár a leendő szülőkre. Többek között át kell alakítaniuk az életüket, az otthonukat, nagyon sok mindent be kell szerezniük előre, ki kell alakítaniuk a kis csemete életének első környezetét, ahol biztonságban, boldogságban tud fejlődni, növekedni.

Ebben tudunk mi, a Festékpalota.hu termékeivel segítségükre lenni a babaváróknak. A webáruház termékei az otthonfelújítás területén tudja ajánlani széles választékát, ahol a kül- és beltéri festéktől elkezdve, mindenféle építőipari anyagokon keresztül, a gipszkartonozás és hőszigetelő rendszer termékein és az ehhez szükséges szerszámokon és kellékeken át mindent megtalál.

Cégünk 30 éves kereskedelmi múlttal rendelkezik a festékek és tisztítószerek területén, így szakmailag is kellő segítséget tudunk biztosítani a döntés meghozatalában. 

Dolgozóink között több nagycsaládos, többgyermekes család van, mindig is támogattuk a gyermekvállalást. Ezt mutatja az is, hogy generációk nőttek fel, akik szívesen járnak vissza szüleik munkahelyére látogatóba, vesznek részt nyílt napokon, a rendezvényeken. Valamint a kisebb generációk is örömmel jönnek be, ahol természetesen megfelelő felügyelet mellett, jól érzik magukat, míg szüleik a dolgukat intézik. 

A Budapest, X. kerület Tarkarét u. 2 szám alatt található nagy kínálattal rendelkező boltunkba látogató vásárlók gyermekei számára is kialakítottunk játszósarkot, hogy míg a szülők próbálnak dönteni, hogy pl. milyen legyen a szoba színe, - ami valljuk be, nem egy egyszerű feladat -, addig gyermekük se unatkozzon. 

Így hát cégünk büszkén mondhatja el magáról, hogy támogatjuk ezt a nagyszerű kezdeményezést és kínálatunk bővítésével mindinkább figyelembe vesszük a bababarát termékek támogatását, amiről tájékoztatást is nyújtunk a weboldal látogatói számára.

Látogassanak el a Pocakmanó.hu weboldalra és ismerkedjenek meg munkájukkal, melyhez ezúton is sok sikert kívánunk!

Képek forrása: Pinterest