A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

Thermotek Kolor Vakolat Alapozó L 15 l

25.290 Ft
21.690 Ft (17.079 Ft + ÁFA)
-14%
Vonalkód: 5996281089689

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715

  • Egyenletes tapadás és szín
  • ​Lég- és páraáteresztő
Elérhetőség: Rendelésre (kb. 2-3 nap)
Nem értékelt

A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a "Raktáron, azonnal elvihető" elérhetőségű termékekre vonatkoznak.

A megjelenített kép illusztráció is lehet. A gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat a terméken, vagy annak csomagolásán. Az esetleges eltérésekből adódó károkért webáruházunk nem vállal felelősséget, de minden esetben törekszik a legpontosabb adatok közlésére.

Leírás és Paraméterek

Thermotek Kolor Vakolat Alapozó L 15 l

Technikai adatok

Alkalmazási terület

VAKOLT, BETON FALFELÜLETEK PIGMENTÁLT ALAPOZÁSÁRA VALAMINT A THERMOTEK ÉS DRYVIT HŐSZIGETELŐ RENDSZEREKBEN AZ ÜVEGSZÖVET BEÁGYAZÓ SIMÍTÓTAPASZ FÖLÉ, KÖZVETLENÜL A DÍSZÍTŐ VAKOLAT ALÁ KERÜL.

Színek száma / színezhetőség

A FEHÉR SZÍNŰ THERMOTEK KOLOR VAKOLATALAPOZÓ AQUAKOLOR SZÍNEZŐPASZTÁVAL SZÜKSÉG SZERINT SZÍNEZHETŐ, VALAMINT A TRILAK SZÍNKEVERŐGÉPEIN IS A VAKOLATOKHOZ KÖZELÍTŐ SZÍNÁRNYALATBAN SZÍNEZHETŐ.

Külső megjelenés

MATT, ÉRDES FELÜLETŰ, PIGMENTÁLT.

Anyagszükséglet / kiadósság

6-8 M2/L

Felhordás módja

ALAPOS FELKEVERÉS UTÁN ECSETTEL, HENGERREL VAGY SZÓRÁSSAL.

Rétegszám

A FELÜLET SZÍVÓKÉPESSÉGÉTŐL FÜGGŐEN 1-2 RÉTEGBEN.

Száradási idő

2 ÓRA

Hígíthatóság

A THERMOTEK KOLOR VAKOLATALAPOZÓ FELHASZNÁLÁSRA KÉSZ ÁLLAPOTBAN KERÜL FORGALOMBA, AZT HÍGÍTANI NEM KELL.

Termékleírás

Az alkalmazás feltételei:

Az alapfelület előkészítése:

A festendő felület legyen száraz, hordképes, egyenletes szívóképességű, megfelelően szilárd. A porló, leváló részeket el kell távolítani és az adott alapfelületnek megfelelően kijavítani. Felhordás előtt az alapozó felkeverése szükséges. Utána ecseteléssel, hengerezéssel vagy szórással felhordható az anyag a sima vagy glettelt alapfelületre. A vékonyvakolat alapozót a felhordása után egészen a megszáradásáig védeni kell a csapadéktól.

Megjegyzés:

Az anyagszükséglet függ többek között a felhordás módjától és a felülettől. A megadott értékek csak tájékoztató jellegűek. Az anyagszükséglet pontos értékét adott esetben a bevonandó falfelületen kell meghatározni. A megfelelő tartósság és védelem eléréséhez a felületre szükséges a fentebb megadott anyagmennyiséget felhordani. Továbbá, a javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, és nem mentesítik a felhasználót az adott festendő felület vizsgálatától. A termék alkalmazási tulajdonságait nagymértékben befolyásolhatják a felhasználás körülményei és az alapfelület minősége. A javasolttól eltérő alkalmazásból, a festék szakmai ismeretek hiányából adódó hibákért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

A feldolgozás hőmérséklete:

Ne alkalmazzuk a terméket +5℃ alatti hőmérsékleten, amin a levegő, az anyag és az alapfelület hőmérsékletére egyaránt értendő.
 

A terméket +5℃ és +30℃ közötti fedett raktárban kell tárolni. Tűző naptól, fagytól védeni kell.

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.