A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

Thermotek Dryvit Homlokzatfelújító Alapozó 10 l

15.790 Ft
13.590 Ft (10.701 Ft + ÁFA)
-14%
Vonalkód: 5996281075668

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715

  • Tapadásfokozó
  • Szívóképességet kiegyenlítő
Elérhetőség: Rendelésre (kb. 2-3 nap)
Nem értékelt

A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a "Raktáron, azonnal elvihető" elérhetőségű termékekre vonatkoznak.

A megjelenített kép illusztráció is lehet. A gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat a terméken, vagy annak csomagolásán. Az esetleges eltérésekből adódó károkért webáruházunk nem vállal felelősséget, de minden esetben törekszik a legpontosabb adatok közlésére.

Leírás és Paraméterek

Thermotek Dryvit Homlokzatfelújító Alapozó 10 l

Termékleírás

Az alkalmazás feltételei:

Az alapfelület előkészítése:

Az alapozandó falfelület kellően szilárd, száraz és pormentes legyen. A laza, pergő részeket távolítsuk el mechanikai úton, a vakolathibákat javítsuk. A kisebb felületi hibák javítására kültéri porglett alkalmazható. A javított (illetve frissen glettelt) felületeket, csiszoljuk illetve portalanítsuk. Gombásodás, algásodás esetén a felületet THERMOTEK DRYVIT homlokzattisztító oldattal kell előkezelni. Azokat a felületeket, amelyekre nem kerül homlokzatfesték (üveg, kerámia, fém, fa, stb..) gondosan takarjuk le, mert az alapozó nyomot hagy, illetve későbbi átfestésük során tapadási problémákat okozhat.

Felhasználás:

A termék felhasználása +8°C és +25°C közötti alapfelületi- és környezeti hőmérséklet megléte esetén javasolt. Tűző napon vagy esős, párás időben nem szabad a terméket felhordani! Az impregnálás előtt kis területen végezzünk próbaalapozást a felület szívóképességének megállapítására. Az alapozást kefével vagy korongecsettel végezzük, azért hogy az alapot jól átitassuk. A magas szívóképességgel rendelkező falfelületet hígítatlan THERMOTEK DRYVIT homlokzatfelújító alapozóval kell beereszteni. A mélyalapozónak a felület pórusaiba teljesen be kell szívódnia, ne képezzen a felületen fényes réteget, mert ez a túladagolásnak a jele. Az alapozó megszáradása után a felületet THERMOTEK DRYVIT homlokzatfelújító festékkel kell átfesteni.

Megjegyzés:

Az anyagszükséglet függ többek között a felhordás módjától és a felülettől. A megadott értékek csak tájékoztató jellegűek. Az anyagszükséglet pontos értékét adott esetben a bevonandó falfelületen kell meghatározni. A megfelelő tartósság és védelem eléréséhez a felületre szükséges a fentebb megadott anyagmennyiséget felhordani. Továbbá, a javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, és nem mentesítik a felhasználót az adott festendő felület vizsgálatától. A termék alkalmazási tulajdonságait nagymértékben befolyásolhatják a felhasználás körülményei és az alapfelület minősége. A javasolttól eltérő alkalmazásból, a festék szakmai ismeretek hiányából adódó hibákért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

A feldolgozás hőmérséklete:

Ne alkalmazzuk a terméket +5℃ alatti hőmérsékleten, amin a levegő, az anyag és az alapfelület hőmérsékletére egyaránt értendő.
 

A terméket +5℃ és +30℃ közötti fedett raktárban kell tárolni. Tűző naptól, fagytól védeni kell.

Technikai adatok

Alkalmazási terület

VAKOLT HOMLOKZATI FELÜLETEK ALAPOZÁSÁRA THERMOTEK DRYVIT HOMLOKZATFELÚJÍTÓ FESTÉK ALÁ.

Színek száma / színezhetőség

Külső megjelenés

ÁTLÁTSZÓ FOLYADÉK, FELHORDVA A FELÜLETRE SEM KÉPEZHET FÉNYES FILMET

Anyagszükséglet / kiadósság

5-7 M2/L

Felhordás módja

KEFÉVEL VAGY KORONGECSETTEL.

Rétegszám

A FELÜLET SZÍVÓKÉPESSÉGÉTŐL FÜGGŐEN 1-2 RÉTEGBEN.

Száradási idő

4 ÓRA

Hígíthatóság

A THERMOTEK DRYVIT HOMLOKZATFELÚJÍTÓ ALAPOZÓ FELHASZNÁLÁSRA KÉSZ ÁLLAPOTBAN KERÜL FORGALOMBA, AZT HÍGÍTANI NEM KELL.

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.