Kategóriák
30+ év szakmai tapasztalat
30+ év szakmai tapasztalat
100%-ban magyar családi vállalkozás
100%-ban magyar családi vállalkozás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
PoliFarbe Kromofág 0,5 l
5.350 Ft (4.213 Ft + ÁFA)

PoliFarbe Kromofág 0,5 l

5.350 Ft (4.213 Ft + ÁFA)
Vonalkód: 5998672129257

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715

  • fa, fém, üveg alapfelületen, minden festéktípusra vonatkozóan alkalmazható
  • gyors hatásmechanizmusú
Elérhetőség: 8 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

PoliFarbe Kromofág 0,5 l

A kromofág festékeltávolító gél EU-s szabványoknak megfelelő, praktikus termék, s nagyban segíti a munkavégzést a festékekkel.

2012 tavaszán új termékkel jelentkezett a Poli-Farbe egy kromofág festékeltávolító gél formájában, ami valamennyi EU-s szabványnak megfelelő, praktikus termék. A kromofág tulajdonképpen egy speciális mix, ami gyakorlatilag fémig lemarja az általánosan használt festékek többségét, ezáltal lehetőség nyílik a felület újrafestésére. A Poli-Farbe új termékének legfőbb jellemzője, hogy gél állagú és csepegésmentes, tehát nem folyik a felületen és a megtisztítandó felületre könnyen felhordható. A Poli-Farbe kromofágja alkalmazható fa, fém, üveg alapfelületen, minden festéktípusra vonatkozóan, s nem tartalmaz metilén-kloridot. Gyors hatásmechanizmusának köszönhetően 1-5 perc alatt fejti ki hatását.

Használata rendkívül egyszerű, de bizonyos biztonsági óvintézkedéseket szükséges betartani. Felhordása a kívánt felületre ecsettel történik, majd 1-5 perc várakozási idő után a festékréteg felhólyagosodik, felpuhul, ez acél spaklival könnyen eltávolítható. A várakozási idő növekedhet ellenállóbb festéktípusnál, vagy vastagabb festékréteg esetében, illetve az eljárás megismételhető a kívánt hatás elérése érdekében. A felület megfelelő előkészítés, csiszolás illetve zsírtalanítás után újra festhető, a megfelelő rétegrend alkalmazásával. A termék használata jól szellőző munkatérben, vagy a szabadban ajánlott.  A munkavégzés során tilos bárminemű nyílt láng, illetve magas hőmérséklettel járó más tevékenység végzése, így a dohányzás is tilos!

A Poli-Farbe kromofágja praktikus, 0.5 literes kiszerelésben elérhető a szakkereskedésekben.

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.