Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

PINTY PLUS Evolution metál 400 ml M156 szürke

Ár:
1.690 Ft (1.331 Ft + ÁFA)
A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt!


> Akril festék metál hatással

> Magasfényű, rövid a száradási ideje és ellenáll az időjárási viszonyoknak

> Használható felújításra és karbantartásra, valamint dekorálásra is biciklik, gördeszkák, sárvédők, sisakok stb. felületén

Alkalmazható beltérre és kültérre is

> Az alábbi felületeken alkalmazható: fa, fém, karton, papír, üveg és jó néhány műanyagfajta


Cikkszám: 00001000020000800005
Elérhetőség: Raktáron, azonnal elvihető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: NOVASOL TRADING Kft.
Színek
M156 szürke
Kiszerelések
400 ml

Leírás és Paraméterek

A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt!

PINTY PLUS Evolution metál 400 ml M156 szürke

Akril festék metál hatással. Magasfényű, rövid a száradási ideje és ellenáll az időjárási viszonyoknak. Használható felújításra és karbantartásra, valamint dekorálásra is biciklik, gördeszkák, sárvédők, sisakok stb. felületén. Alkalmazható beltérre és kültérre is. Az alábbi felületeken alkalmazható: fa, fém, karton, papír, üveg és jó néhány műanyagfajta. Technikai jellemzők: kiszerelés: 520cc = 1,4 m2, száradás(20ºC): felületi 10 perc, teljes 15 perc, átfesthető(20ºC): 5 perc elteltével.

Felhasználás:

A festendő felület szempontjából elengedhetetlen hogy száraz legyen, valamint tiszta (por- és zsírmentes). A flakont legalább 1 percig rázni kell, amíg a benne lévő golyókat meg nem halljuk (kivétel ezalól a lakk, mert az nem tartalmaz golyókat). A festéket 25-30 cm-ről kell a festeni kívánt felületre fújni, először vízszintesen, majd függőlegesen is. Célszerűbb, hogyha egy vastag réteg helyett két vékonyabbat viszünk fel, így elkerülhető a festék megfolyása, és a felület is sokkal egységesebb és simább lesz. A festés végén a flakont tartsuk fejjel lefelé és addig fújjunk vele, amíg csak gáz jön a belőle, így kitisztul a szórófej és később is használható lesz a spray. Fontos, hogy a helyiség, ahol használjuk a terméket jól szellőztethető legyen, valamint áram alatt lévő készülékeken ne alkalmazzuk!

Néhány tipp:

A felülethez megfelelő alapozót kell használnunk ahhoz, hogy jobb legyen a tapadás, és megfelelőbb végeredményt kapjunk. 

Az újrafesteni kívánt falról a pergő részeket távolítsuk el, valamint a jobb tapadás érdekében a régi festéket finom csiszolóval csiszoljuk le.

A régi festéknyomok eltávolításához a GREENOX festékeltávolítót ajánljuk.A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés