Kategóriák
30+ év szakmai tapasztalat
30+ év szakmai tapasztalat
100%-ban magyar családi vállalkozás
100%-ban magyar családi vállalkozás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
BAUMIT Fino Grande 20 kg beltéri vékony vakolat 2-10 mm
5.450 Ft (4.291 Ft + ÁFA)

BAUMIT Fino Grande 20 kg beltéri vékony vakolat 2-10 mm

5.450 Ft (4.291 Ft + ÁFA)
Vonalkód: 5945752001637

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715

A terméket telephelyünkön tudja személyesen átvenni!


 •  

  Kiváló tapadás


 •  

  Sima és ellenálló felület


 •  

  Egyszerűen alkalmazható
 •  
 •  
Elérhetőség: 8 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

BAUMIT Fino Grande 20 kg beltéri vékony vakolat 2-10 mm

BAUMIT Fino Grande beltéri vékony vakolat 0-6 mm 20 kg

 

Gyárilag előkevert, száraz, gipszbázisú javító- és glettanyag belső térben való felhasználásra. Különösen sima és szilárd glettanyag. Kiváló tapadó képességű, jól glettelhető. Tiszta és könnyű feldolgozás. Baumit FinoGrande alkalmazható sima betonfelületeken, gipsz és mész/cement vakolatokon, valamint gipszkarton lapokon.

 

Felhasználás:

 

Az alapfelület vizsgálatát a mindenkor érvényes szabványok szerint kell elvégezni. Az alapfelület legyen teherbíró, száraz, por-, fagy-, kivirágzás és laza részektől mentes. A laza részeket, festékrétegeket, olaj-, zsír- és egyéb szennyeződéseket távolítsuk el a felületről. A repedéseket ék alakúra szélesítsük ki. Betonfelületre való felhordás esetén folyékony tapadóhidat (mint pl Baumit Betonkontakt) alkalmazzunk. Várakozási idő 3 óra. Erősen nedvszívó alapfelületeken Baumit Nedvszíváskiegyenlítőt alkalmazzunk. Várakozási idő min. 12 óra.

 

A Baumit FinoGrandét a szükséges mennyiségű vízhez szórjuk (12 l/ 20 kg-os zsák) 3-5 percig hagyjuk az anyagot ázni, majd csomómentesre keverjük. Keverés után már ne adjunk száraz anyagot a masszához (csomósodás veszélye). Célszerű keverőgéppel keverni. A Baumit FinoGrandét rozsdamentes gletvassal húzzuk fel, és az első munkamenetben jól fedve gletteljünk (0-6 mm-es rétegvastagságban). Szilárdulás után (kb. 12 óra) lágyabb konzisztenciájú anyaggal újra átgletteljük. A glettanyag bekeverését követően az anyag kb. 60 percig felhasználható. A Baumit FinoGrande a járatos festékekkel és befejező rétegekkel ellátható. Az alapfelület, az anyag és a levegő hőmérséklete +5 oC-nál magasabb legyen a feldolgozás és a kötés ideje alatt. Fagyott alapfelület és/vagy fagyveszély esetén az anyagot ne használjuk. Ne keverjünk hozzá fagyásgátlót.

 

Anyagszükséglet: kb. 0,9 kg /m2/mm

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.