A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

AUTOTIL alvázvédő 1 l

2.950 Ft (2.323 Ft + ÁFA)

  • gépjárművek alvázának átmeneti korrózióvédelmére

  • alkalmazható gépek, félkész termékek átmeneti védelmére szabadtéri tárolás alkalmával.

  • a fémfelületet elzárja a nedvességtől,

  • védő tulajdonságánál fogva gátolja a korróziót.

Nem értékelt
Elérhetőség: 6 db raktáron

A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a "Raktáron, azonnal elvihető" elérhetőségű termékekre vonatkoznak.

Leírás és Paraméterek

AUTOTIL alvázvédő 1 l

Személy- és tehergépkocsik, mezőgazdasági gépjárművek alvázának átmeneti korrózióvédelmére szolgáló készítmény. A szer alkalmazható gépek, félkész termékek átmeneti, illetve időleges védelmére szabadtéri tárolás alkalmával. A fémfelületet elzárja a nedvességtől, illetve védő tulajdonságánál fogva gátolja a korróziót.


Információ


Tiszta felületre 5 - 35 ºC között ecsettel, szórással, kisebb alkatrészek esetén mártással vihető fel a bevonat. 8 óra után száraz, rugalmas, fogásbiztos bevonatot képez. Amennyiben szükséges lakkbenzinnel hígítható.


Száradási idő


8 óra


Tárolás


Eredeti csomagolásban, lezárva, hűvös, jól szellőző helyen hőhatástól és gyújtóforrástól, valamint élelmiszerektől távol, gyermekektől elzárva tárolandó. A tároló helyen és annak közelében dohányozni, és nyílt lángot használni tilos! Minőségét megőrzi 2 évig.

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.