A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

Kategóriák

Unod a fürdőszobád? Harzo csempeglett a megoldás

Unod a fürdőszobád? Harzo csempeglett a megoldás

Már hosszú évtizedek óta nézed ugyanazt a fürdőszobát? Gondolom kissé megkopott, megcsúnyult a csempe, néhol le is verődhetett… Arról nem beszélve, hogy már igen ódivatú, nem trendi, hiába is vennél bele új szanitert…

 

Ráadásul a gondolata is borzaszt, hogy leverd a régi csempét, járólapot, vakolj, glettelj, újra csempézz? Mit ne mondjak, teljesen meg tudlak érteni. 

Még ha szakemberek is csinálják a munkát, ez mindenképpen hatalmas kosszal, zajjal, felfordulással jár, nem beszélve az anyagi ráfordításról. 

Viszont szerencsére van már egy nagyszerű megoldás.

 

Ismerd meg a HARZO Fix Csempeglettet- és hídképző glettet. 

Ez a nagyszerű, innovatív termék, a HARZO Fix Csempeglett és hídképző glett, az öreg, hibás, megunt csempefelületek eltüntetésére lett kifejlesztve. 

Korábban ez szinte lehetetlennek tűnt, de most már megoldható, hogy egy csempézett felületen egy sima glettelt és festett falat hozz létre. A munkafolyamat is nagyon egyszerű:

  • Ezt a terméket alapozó nélkül közvetlenül a zsírtalanított csempe felületre fel tudod hordani. Általában 2 rétegben szükséges alkalmazni, mert az első réteg az anyag kiváló tulajdonságából fakadóan nem tudod teljesen simára eldolgozni, viszont egy fix felületet biztosít a második réteg számára. 
  • Viszont a 2 réteg, amelyet az első réteg csiszolása és spaklival való átkaparása után viszel fel, bőségesen kárpótolni fog.
  • A hagyományos gletteléshez hasonlóan kell alkalmazni. Felhordását rozsdamentes glettvassal, spaklival javasoljuk. 
  • Hígítani nem szükséges, de ha mégis akarod, vízzel óvatosan hígítható. A glettelt felület csiszolható és festhető is bármilyen festéktípussal.
  • Száradási ideje megfelelő körülmények között 3-6 óra.

Sőt, ezen felül lehetőséged van arra, hogy a HARZO Fix Csempeglett és Hídképző glett, valamint további Harzo termékek segítségével egy olyan strukturált, modern felületet hozz létre, amit szintén lehet használni vizesblokkokban. 

Tehát akár fürdőszobádat, akár konyhádat könnyűszerrel újjá tudod varázsolni és nem kell hozzá semmit szétverni.

Ezt a technikát egy következő cikkünkben részletesebben bemutatjuk. 

Mindemellett a Harzo Fix Csempeglett és hídképző glett kiválóan alkalmas festés előtti, kisebb, nagyobb hibák kijavítására, valamint, törött virágcserepek, kerámiák kerti díszek restaurálására, megragasztására. 

Ezért a maradékot ne dobd ki, mert bármikor szükséged lehet rá. Csak zárd akkora dobozba, amit pont kitölt, így nem megy tönkre. 

Ha sikerült eldöntened, hogy belevágsz ebbe a projektbe, gyere és látogass el festékpalota.hu webáruházunkba és nézz körül kínálatunkban. 

Ha szeretnél személyesen is megismerni bennünket, várunk szeretettel, a Budapest, X. kerület, Tarkarét utca 2. szám alatt található üzletünkben, (hétfőtől-péntekig 7-17, szombaton 7-13 óra között

Több, mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkező, képzett kollégáink állnak rendelkezésedre, akik szívesen segítenek szakmai, esztétikai tanácsokkal. Ha bármilyen kérdésed van, ne habozz, tedd fel bátran. 

A legjobb minőséget gyártó vállalatokkal vagyunk közvetlen kapcsolatban, így nálunk garantáltan a legjobb termékeket találod mindenből. 

Ha előtte telefonon szeretnél érdeklődni, akkor hívd a +36-1-262-4715 telefonszámot, munkanapokon 7-17 óra között. Várjuk hívásod.