A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

Menü

Új környezetvédő innováció a Baumittól

Új környezetvédő innováció a Baumittól

A Baumit Kft. élen jár olyan innovatív technológiai fejlesztések terén, ami a környezetvédelemmel kapcsolatos. Most legutóbb egy olyan terméket mutatott be, amivel jelentős költségeket lehet megtakarítani a hulladékgazdálkodás terén és hozzájárul az élhetőbb környezet kialakításához. 

 

Napjainkban az egész világon egyre nagyobb gondot jelent az építési hulladékok és többek között a csomagolóanyagok kezelése, tárolása, elszállítása és feldolgozása, a környezetvédelmi előírások betartása. 

E probléma megoldására fejlesztették ki a BAUMIT ALL IN BETON B20-at, ami nem más, mint egy gyárilag előkevert, fagyálló, természetes szálerősítésű szárazbeton. Használatakor csak vizet kell keverni hozzá és már kész is van mindenféle betonozási és javítási munkákhoz. Az építőiparban és a háztartásokban egyaránt használható minden olyan munkálatokhoz, ahol nincs komolyabb statikai igénybevétel.

E termék újdonsága abban áll, hogy a csomagolásul szolgáló papírzsákot, olyan speciális anyagból készítik, hogy az vízzel érintkezve, keverés közben feloldódik a friss betonban, sőt az anyagát is szálerősítésként javítja, ami növeli a beton teherbírását. 

Ezen kívül, az igazi jelentős előnye, hogy a munka befejeztével nincs semmiféle építési hulladék, amit tárolni, kezelni kell. 

Mind a háztartásokban, mind pedig az építési területeken jelentős költség és idő megtakarítást jelent. 

Másik nem elhanyagolható előnye, hogy a keverőgépbe egyszerűen, zsákostól, kibontás nélkül rakható bele, amivel szintén időt és energiát takaríthatunk meg, nem beszélve a munkaterület utáni könnyebb takarításról.

Betonozni kellene az udvaron a kocsibeállót? Vagy a garázsban? Vagy a ház előtt a járdát? Próbálja ki a Baumit All In Beton  B20 szárazbetont! Gyorsan és kényelmesen és nem mellesleg hulladék nélkül tud vele dolgozni.  

Keresés

DANUBIUS play