A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

MAPEI Mapegrout 430 25 kg

7.890 Ft (6.213 Ft + ÁFA)

A TERMÉKET TELEPHELYÜNKÖN TUDJA SZEMÉLYESEN ÁTVENNI!

> szálerősítéses, finomszemcséjű, normál kötésidejű állékony (tixotróp) betonjavító habarcs

 

> alkalmazás: a betonacélok oxidációja miatt károsodott betonszerkezetek betontakarásának helyreállítása

Nem értékelt
Elérhetőség: 3 db raktáron

A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a "Raktáron, azonnal elvihető" elérhetőségű termékekre vonatkoznak.

Leírás és Paraméterek

MAPEI Mapegrout 430 25 kg

Szálerősítésű, finomszemcséjű, állékony (tixotróp) betonjavító habarcs.A Mapegrout 430 olyan betonszerkezetek, mint erkély-homlokfelületek, pillérek, gerendák sérült betontakarásának helyreállítására használható. Ezen túlmenően a Mapegrout 430 aknák, csatornák és általában a vízépítési műtárgyak helyreállítására is használható. A Mapegrout 430 17,5-18,5% vízzel bekeverve nagyon jól bedolgozható, állékony (tixotróp) habarccsá válik, amely függőleges felületekre is könnyen bedolgozható zsaluzat használata nélkül. A Mapegrout 430 bedolgozható fémsimítóval vagy habarcsszóró géppel is a szilárd, leváló részektől mentes, érdes aljzatra, amelyet vízzel előzetesen mattnedvesítse. A Mapegrout 430 bedolgozható rétegenként 5-35 mm vastagságban. A szabadlevegőn érlelés javítására és a zsugorodás további csökkentésére a Mapegrout 430 0,25% tömegrésznyi Mapecure SRA belső utókezelő szerrel keverhető. A Mapegrout 430 teljesíti az EN 1504-3 szabvány szerint az R3 osztályú szerkezeti habarcsokra előírt alapvető követelményeket.Anyagszükséglet 

17 kg/m2 rétegvastagság cm-enként.Kiszerelések 

vákuumozott polietilén 25 kg-os zsákok.

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
DANUBIUS play