A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

Menü

Játsszon és nyerjen a MAGNAT CERAMIC-kal!

Játsszon és nyerjen a MAGNAT CERAMIC-kal!

Lakásfelújítást vagy festést tervez? Most duplán lehet szerencséje! Egyrészről élvezheti a megújult otthona szépségét, másrészről, ha szerencséje van, gazdagabb lehet akár 1 millió forinttal is! Válassza a nagyszerű Magnat Ceramic falfestéket és vegyen részt a Poli-Farbe Vegyipari Kft. által meghirdetett Nyereményjátékon!

A játékban a 2022 július 11. és 2022 szeptember 30. között vásárolt termékekről szóló számlák és nyugták kódjaival lehet részt venni, melyeket az e célra létrehozott oldalon kell regisztráció után feltölteni. 

https://nyeremenyjatek.magnatfestek.hu 

Keresse fel az oldalt, tájékozódjon, regisztráljon, játsszon és nyerjen! Olvassa el a játék szabályait! 

Minden nap van sorsolás, ahol az alábbi nyereményeket lehet megszerezni: 

A napi sorsolás nyereménye:


 

A heti sorsolás nyereménye:

A havi sorsolás nyereménye: A főnyeremény pedig: Nem csak ezen nyeremények miatt érdemes most a Magnat Ceramic mellett dönteni, hiszen ez az egyik legújabb technológiával készült, nagyszerű termék, amely amellett, hogy a környezetre és az egészségünkre is teljesen veszélytelen festéktípus, számos fantasztikus tulajdonsággal is rendelkezik. 

Apró, gömb alakú, kerámia szemcsékből álló szerkezete teszi lehetővé, hogy kemény, ellenálló felületet képezzen és ennek következtében erősen dörzsálló, könnyen tisztítható. 

Nemcsak tökéletesen fed, hanem penészálló és nagyszerű hőszigetelő is. Másik nagy előnye, hogy könnyű vele dolgozni, házilag is nagyszerűen kivitelezhető vele a festés.

Egyedi összetevői átlagon felüli foltállósági tulajdonságokat eredményeznek. A kerámián alapuló innovatív technológia, valamint a gyanta és a kiemelkedő minőségű színezőanyagok egyedülállóvá teszik a terméket. 

Elsősorban a cement, cement-mész, gipsz, gipszkarton alapú falakhoz, valamint az üvegszálas tapétákhoz ajánlott, de használható fa és fém beltéri felületek festéséhez is. 

Keresés

DANUBIUS play