A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

Ismerje meg a MESTER termékeket és gyáróját!

2022. 09. 20. 11:30:00
Ismerje meg a MESTER termékeket és gyáróját!

Az Optima Forma Kft - a MESTER márkanéven ismert és nagy népszerűségnek örvendő, építkezésekhez használt tömítők és ragasztók gyártója, 1990 óta foglalkozik ezen anyagok gyártásával.

A kizárólag magyar tulajdonban lévő cég, 1998 óta lépett a kereskedelmi területre és azóta is jelentős szerepet tölt be a hazai piacon, sőt 2008 óta Romániában is megtalálható a márka.

A több mint 20 éves piaci jelenlét alatt számos fejlesztést hajtottak végre és egyre jobban szélesedik kínálatuk. 

“Mesterien tömít, ragaszt!” Szlogenjük is azt tükrözi, hogy mesteri, profi szintű termék gyártására törekszenek, mellyel maximálisan ki tudják elégíteni a hazai szakemberek, a lakosság és a viszonteladók igényeit is.

Fontos számukra, hogy a csomagolás esztétikus legyen és a rajta lévő információk és használati utasítások jól olvashatóak és érthetőek legyenek. 

A folyamatos innováció megbízható, jó minőségű széles termékválasztékot eredményezett, mely a munkatársak elkötelezettségével együtt több díjban is megmutatkozott mind a kereskedelmi, mind a szakmai berkeken belül. 

A MESTER márkatermékei sokszoros Superbrands, MagyarBrands és Business Superbrands díjakat is elnyert az évek folyamán. 

A festőszakma egyik legfontosabb beszállítói közé tartozik, melyet a Szobafestő-Mázoló-Tapétázó Országos Ipartestülete is szoros együttműködéssel támogat. 

Az alábbi termékei megtalálhatóak mind a nagyáruházi lácokban, a nagy barkácsáruházi, mind pedig a kisebb szakmai kiskereskedelmi boltokban egyaránt. 

Gyártási technológiájukban mindinkább törekszenek a környezettudatos, környezetbarát, őko megoldásokra. 

Termékeik: 

Tömítők 

Ezen belül megtalálhatók a festhető és az átlátszó akryl tömítők; az esőálló, a parketta fugázó, a cserépkályha tömítő, az 1000 Celsius fokos tömítő, a karosszéria akril tömítő, a falazat és betonjavitó, az üvegező univerzális gitt és a Tetőmester vízzáró tömítő. 

Szilikonok

Többek között az univerzális, neutrális, szaniter, fürdőszobai, hőálló, polikarbonát ragasztó szilikon 

Ragasztók

Mindenre van megoldás kínálatukban, amit csak ragasztani kell. Nagyon népszerűek a fix építési, a díszléc és stukkó ragasztó, bőr és cipőragasztó, barkács és kontakt, szupererős és műanyagragasztó stb.

Purhabok

A sima purhabon és pisztolyhabon kívül léteznek még olyan speciális MESTER termékek, mint például a kútgyűrű, a tűzgátló, a többször használatos purhab is. 

Eltávolító szerek

Használat után a purhabok, szilikonok festékek nem kívánt nyomot is hagyhatnak, ezek eltávolítására szolgálnak ezek a szerek.

Szerszámok

Természetesen az előbb említett termékekhez szükséges kinyomópisztolyok, dübelek mellett nagyon népszerűek a fugalehúzóik.

Hanno termékek

A Hanno penészölő, mint a nevében is benne van, a munkálatok során felmerülő penészedés eltávolítására szolgál. A Hanno horgany spray pedig megsérült horgany gyors javítására szolgál. 

Schimmel-X termékek

Ezek a termékek szintén a penészedés elleni, speciális szerek.

Kínálatukból is látszik, hogy az építés és a mindennapi ragasztási és tömítési területén igyekeztek fejleszteni és a piacon felmerülő igényeket minél szélesebb körben kielégíteni, speciális területekre is gondolva. 

Ha ilyen jellegű termékre van szüksége, nemcsak a kiváló, mesteri minőség miatt is javasoljuk, hanem, hogy támogassuk a magyar, vállalkozó szellemű gyártókat, főleg, akik ilyen elhivatottan dolgoznak értünk. Próbálja ki bátran! 

DANUBIUS play