Kategóriák
30+ év szakmai tapasztalat
30+ év szakmai tapasztalat
100%-ban magyar családi vállalkozás
100%-ban magyar családi vállalkozás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
Dulux EasyCare TESTER Napfonat csakra 30 ml beltéri falfesték
690 Ft
590 Ft (465 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 14%

Dulux EasyCare TESTER Napfonat csakra 30 ml beltéri falfesték

690 Ft
590 Ft (465 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 14%
Vonalkód: 5992457505151

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715

Ellenáll a foltoknak

Mosható

Kiváló színtartósság

Ellenálló matt felület

Könnyű felhordás

Kiváló fedőképesség

Minimális szag

Vízbázisú

Elérhetőség: 14 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Dulux EasyCare TESTER Napfonat csakra 30 ml beltéri falfesték

Termék leírás

A Dulux EasyCare az első, forradalmi víztaszító tulajdonságú, foltálló beltéri falfesték. A festék egyedülálló összetételének köszönhetően a falról lepereg a víz és a legtöbb folyékony szennyeződés, amelyek így nem hatolnak mélyen a bevonatba.
Rendkívül ellenálló felületet hoz létre, amelyről gyerekjáték a kosz eltávolítása. 48 színben kapható.

Alkalmazás

Felhasználás előtt alaposan keverje meg!
A legjobb eredmény elérése érdekében a festéshez használjon rövidszőrű (10-18 mm) Dulux hengert vagy szintetikus szálú ecsetet. A festéket NE hígítsa! A festéket vigye fel 1-2 rétegben, a második réteg előtt várjon 2-4 órát. Festéskor a hőmérséklet legyen +10 °C és +28 °C között, a relatív páratartalom 80% alatt.

Biztonság

Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Szembe, bőrre vagy ruhára nem kerülhet. Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Vízbázisú termék. Fagyveszélyes! Nem tűzveszélyes!

Ötletek & Tanácsok

·         1. Felület előkészítés

A felületről távolítsa el a rosszul tapadó, laza vagy felpikkelyesedett festékréteget (pl. meszelt fal, enyves festék), illetve az esetleges tapétaragasztó maradványokat. A felület legyen stabil, tiszta, száraz, szilárd és por- és szennyeződésmentes (ha szükséges, a szennyeződések, a zsír és a por eltávolítása érdekében mossa le a felületet). Frissen vakolt felületen csak a vakolat teljes átszáradása után alkalmazható (3-4 hét). A felületi hibákat javítsa ki finomglettel, majd csiszolja simára. Alapozzon Dulux Grunt mélyalapozóval. Egyéb, korábban már festett vagy nem homogén felületen végezzen próbafestést, vagy kérje szaktanácsadónk segítségét.

·         2. Tísztítás

Festés után a szerszámokból a lehető legtöbb festéket távolítsa el, majd mossa ki tiszta vízzel. A friss foltokat azonnal távolítsa el puha, vizes-mosószeres szivaccsal.Folteltávolítás: A felület a festék teljes száradása után, kb. 28 nap elteltével válik moshatóvá (az EN13300 norma szerint). Folyadékfoltok: a foltot papírtörlővel óvatosan szárítsa fel. Kerülje az erős dörzsölést, hogy a szennyeződés ne jusson be mélyen a festék/bevonat szerkezetébe. Miután megszáradt, háztartási tisztítószeres vizes szivaccsal törölje le a foltot. Mosás közben kerülje az erős dörzsölést és a felületre gyakorolt nagyobb erőbehatást. Folteltávolítás után a bevonatot tiszta vízzel öblítse le, majd hagyja megszáradni.
Tartós foltok: a szilárd anyagú szennyeződéseket és zsírmaradványokat papírtörlővel, szivaccsal vagy puha ronggyal finoman távolítsa el. Kerülje az erős dörzsölést, hogy a szennyeződés ne jusson be mélyen a festék/bevonat szerkezetébe. Miután megszáradt, háztartási tisztítószeres vizes szivaccsal vagy puha ronggyal törölje le a foltot. Mosás közben kerülje az erős dörzsölést és a felületre gyakorolt nagyobb erőbehatást. Öblítsen gyakran és ügyeljen arra, hogy a szennyeződést ne dörzsölje bele a festék szerkezetébe. Folteltávolítás után a bevonatot tiszta vízzel öblítse le, majd hagyja megszáradni.
Figyelmeztetés: Ne használjon túl erős tisztítószert és ne alkalmazzon erős dörzsölést, mert az károsíthatja a festékréteget! A víztaszító hatás csak akkor érvényesül, ha a bevonat teljesen száraz. Ismételt mosás és dörzsölés ugyanazon a területen, mosószer alkalmazása mellett, gyengítheti vagy megszüntetheti a víztaszító tulajdonságot.

·         3. Tárolás

+5°C és +30°C között, fedett, zárt, közvetlen napfénytől és sugárzó hőtől védett helyiségben az eredeti, jól lezárt csomagolásban. 0°C alatt visszafordíthatatlanul károsodhat. Ne tárolja és ne is használja a festéket extrém hőmérsékleti körülmények között

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.