A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

UNITOP univerzális festék 1 l 300 fekete

7.890 Ft (6.213 Ft + ÁFA)

  • műanyagra, fémre, fára, falra és gyerekjátékra is

  • kül- és beltérre egyaránt használható

  • szinte univerzális tapadóképességű festék

  • igen sokoldalúan alkalmazható

Nem értékelt
Elérhetőség: 19 db raktáron

A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a "Raktáron, azonnal elvihető" elérhetőségű termékekre vonatkoznak.

Leírás és Paraméterek

UNITOP univerzális festék 1 l 300 fekete

UNITOP univerzális festék 1 l 300 feketeMűanyagra, fémre, fára, falra és gyerekjátékra is. Kül- és beltérre egyaránt használható, szinte univerzális tapadóképességű festék. Igen sokoldalúan alkalmazható: fa-, fém- (horganyzott acél, alumínium) és műanyagok (pl. PVC) festésére, továbbá épülethomlokzatok és falfelületek, beton-, cement-, új azbesztcement és gipszfelületek bevonására.Felhasználás:Ha azt szeretné, hogy a festés igazán tartós legyen, fontos, hogy megfelelően előkészítse az adott felületet. Az alábbi táblázatban többféle felület esetére is ajánlunk megoldást Önnek: a Trinát termékekkel kifogástalan munkát végezhet. 
 MűanyagFalFaFémMegelőző védelem, tisztításA felületet zsír- és pormentesíteni kell!Régi, laza, porló rétegek eltávolításaLAZURÁN Univerzális faanyagvédőszerrel (LIGNOPROT) vagy LAZURÁN Oldószermentes faanyagvédőszerrel (LIGNOLIT)Oxidmentesítés, zsírtalanítás, alapozás TRINÁT Korróziógátló alapozóval acél- és vasfelületeknél, más fémeknél pl.: alumínium az alapozás nem szükséges.Pórustömítés Falfelületek pórustömítése HÉRA FALFIX diszperziós mélyalapozóval, illetve gipszes gletteken DISZPERZIT beltéri beeresztővelLAZURÁN Félolajjal vagy LAZURÁN Lenolajkencével_Felületi egyenetlenségek elsimítása Unikitt MestertapasszalUNIKITT vagy TRINÁT Mestertapasszal, késtapasszal, majd csiszolássalTRINÁT mestertapasszal, késtapasszal, a vas- és acélfelületek alapozása után, majd csiszolássalCsiszolásxxxxAlapozás  TRINÁT mesteralapozóval, TRINÁT univerzális alapozóval TRINÁT mesteralapozóval, TRINÁT univerzális alapozóval,TRINÁT Aqua alapozóval Csiszolás  xx
 

 

LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGOK  • Hígíthatóság: szükség esetén vízzel hígítható

  • Kiadósság: 6 m2/liter

  • Kiszerelések: 1l; 5l

  • Átfesthetőségi idő: 2 óra

  • Száradási idő: 2 óra

  • Javasolt rétegszám: 1-2 réteg

 

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
DANUBIUS play