Kategóriák

Tripla csavar a rezsi ellen Baumit hőszigetelő rendszerrel

A Baumit idén is kedvezni akar vásárlóinak, így most háromszorosan is megéri hőszigetelni házad

Nincs még késő, hiszen az akció 2023 november 30-ig érvényes.

 

Ne maradj le, mert most még több kedvezménnyel jár a vásárlás

  • Az egyik legfőbb előnye, amennyiben szigeteled a ház falát, hogy hosszú távon, gyakorlatilag örökre, nagymértékben tudod csökkenteni a rezsiköltséged
  • A Baumit, mivel teljesen biztos termékei minőségében az amúgy is hosszú garanciáját meghosszabbította plusz öt évvel, így már 25+5 év garanciát ad a hőszigetelő rendszerére
  • És a grátisz, amit még kapsz: amennyiben legalább 100 m2-es felületre elegendő teljes Baumit hőszigetelő rendszert vásárolsz, és regisztrálsz a baumitajandek.hu oldalon a vásárlást igazoló számlával, akkor 30.000 Forintos MediaMarkt ajándékkártyát kapsz ajándékba.

Ha már amúgy is foglalkoztatott a gondolat, hogy szigeteled a házad, akkor most van itt az ideje, hogy elkezdd, hiszen az akció még november 30-ig érvényes.

A játékban azok az 1-3 lakásos családi házak vehetnek részt, amelyek nincsenek társasházként nyilvántartva és életvitelszerűen vagy nyaralás céljára használnak. 

A pályázathoz regisztrálni kell a baumitajandek.hu oldalon, mellékletben csatolni kell a hőszigetelő rendszer vásárlásáról szóló számlát és a kész- vagy a még épülő házról készült fotót is.

 

A hőszigetelő rendszereknek a következő rendszerelemekből kell összeállniuk: 

 

Baumit ragasztótapasz, amely lehet 

openContact, StarContact White, StarContact, ProfiContact, DuoContact. 

Baumit erősítő üvegszövet háló, amely lehet 

Baumit StarTex üvegszövet, Baumit 160 gr-os üvegszövet (StarTex Plus), Baumit Felirat nélküli üvegszövet. 

Baumit alapozó, amely lehet 

PremiumPrimer, UniPrimer. 

Baumit színes vakolat, amely lehet 

StarTop, PuraTop, OpenTop, NanoporTop, SilikonTop, SilikatTop,  GranoporTop, DuoTop, CreativTop, MosaikTop.

Olvasd el figyelmesen a játék szabályzatát és nyerj MeidaMarkt ajándékkártyát 30.000 Ft értékben, amelyet könnyedén beválthatsz a MediaMarkt üzletekben. 

A nyereményjátékban való részvétel feltétele a hivatalos Részvételi- és játékszabályzat valamint a cookiek elfogadása.

Az ajándékkártya nem névre szóló és a kiállítástól számított felhasználási határidejét a MediaMarkt szabja meg. A szervező törekszik arra, hogy minden érvényes Pályázónak e-mailen kiküldött ún. elektronikus ajándékkártyát küldjön, ahol az ajándék összegének beváltása vonalkód alapján történik.

Ne habozz és keresd fel Budapesten, a X. kerület, Tarkarét utca 2 szám alatt található áruházunkat, vagy látogass el a festékpalota.hu webáruházunkba és rendeld meg házad külső hőszigeteléséhez szükséges anyagokat és gazdagabb leszel egy MediaMarkt ajándékkártyával is.