A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

TRINÁT magasfényű zománcfesték 1 l 601 zöld

6.290 Ft (4.953 Ft + ÁFA)
Vonalkód: 5995061121120

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715


  • fa-, fémfelületek vízlepergető átvonó festéke

  • kül- és beltérben is alkalmazható

  • késlelteti az átvont fémfelületek korrózióját, illetve a fafelületek korhadását

Elérhetőség: 5 db raktáron
Nem értékelt

A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a "Raktáron, azonnal elvihető" elérhetőségű termékekre vonatkoznak.

A megjelenített kép illusztráció is lehet. A gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat a terméken, vagy annak csomagolásán. Az esetleges eltérésekből adódó károkért webáruházunk nem vállal felelősséget, de minden esetben törekszik a legpontosabb adatok közlésére.

Leírás és Paraméterek

TRINÁT magasfényű zománcfesték 1 l 601 zöld

TRINÁT zománcfesték magasfényű 1 l 601 zöldKül- és beltéri fa-, fémfelületek speciális tulajdonságú, vízlepergető átvonó festéke. A felületre jutó nedvességet taszítja, így késlelteti az átvont fémfelületek korrózióját, illetve a fafelületek korhadását. A Trinát festékcsalád legkedveltebb festéke.


Felhasználás:


Ha azt szeretné, hogy a festés igazán tartós legyen, fontos, hogy megfelelően előkészítse az adott felületet. Az alábbi táblázatban többféle felület esetére is ajánlunk megoldást Önnek: a Trinát termékekkel kifogástalan munkát végezhet. FaFémA festendő felület előkészítéseTávolítsuk el az esetleg nem tapadó régi festékréteget, csiszoljuk meg a fát, majd töröljük le a port.Távolítsuk el a port, az olaj- vagy kenőanyagnyomokat TRINÁT Szintetikus hígítóval. A laza, pergő rozsdát vagy régi, nem tapadó festékréteget drótkefével alaposan dörzsöljük le, majd ismét töröljük le a port.A festendő felület védelmeKültéri alkalmazásnál farontó gombák és rovarok ellen a fát kenjük át LAZURÁN Univerzális faanyagvédőszerrel vagy LAZURÁN oldószermentes faanyagvédőszerrel, majd hagyjuk megszáradni.A fém későbbi rozsdásodásának megakadályozása érdekében a felületet fessük át TRINÁT Korróziógátló alapozóval, majd hagyjuk 8 órát száradni.PórustömítésRégi, száraz fafelületet kenjük átLAZURÁN Félolajjal vagy LAZURÁN Lenolajkencével, 2 óra múlva a felületet töröljük vissza, majd hagyjuk egy napig száradni.(A törlőrongyot vizezze meg az öngyulladás elkerülésére.)


Felületi egyenetlenségek elsimításaA felületi hibákat, egyenetlenségeket simítsuk el UNIKITT vagy TRINÁT Mestertapasszal, késtapasszal, majd csiszoljuk meg a felületet, és töröljük le a port.A felületi hibákat, egyenetlenségeket simítsuk el TRINÁT Mestertapasszal, majd csiszoljuk meg a felületet, és töröljük le a port.Közbenső alapozásA tartósabb bevonat érdekében fessük át a felületet TRINÁT Mesteralapozóval vagyTRINÁT Univerzális alapozóval, majd 12 óra múlva ismét csiszoljuk meg a felületet, és töröljük le a port.Fedő festésA termék alapos felkeverés után felhordásra kész.

Legfontosabb tulajdonságok:

  • Hígíthatóság: hígítást nem igényel

  • Kiadósság: 15 m2/liter

  • Kiszerelések: 0,25l; 0,5l; 1l; 2,5l; 5l; 20l

  • Javasolt rétegszám: 1-2 réteg

  • Száradási idő: 24 óra

  • Használatbavételi idő: 48 óra

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.