A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

TRINÁT Univerzális festék fehér 5 l

48.190 Ft (37.945 Ft + ÁFA)
Vonalkód: 5996281041137

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715


  • szinte univerzális tapadóképességű festék

  • műanyagra, fémre, fára, falra és gyerekjátékra is festhető

  • igen sokoldalúan alkalmazható

  • kül- és beltérre egyaránt használható

Elérhetőség: 8 db raktáron
Nem értékelt

A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a "Raktáron, azonnal elvihető" elérhetőségű termékekre vonatkoznak.

A megjelenített kép illusztráció is lehet. A gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat a terméken, vagy annak csomagolásán. Az esetleges eltérésekből adódó károkért webáruházunk nem vállal felelősséget, de minden esetben törekszik a legpontosabb adatok közlésére.

Leírás és Paraméterek

TRINÁT Univerzális festék fehér 5 l

TRINÁT Univerzális festék fehér 5 lMűanyagra, fémre, fára, falra és gyerekjátékra is. Kül- és beltérre egyaránt használható, szinte univerzális tapadóképességű festék. Igen sokoldalúan alkalmazható: fa-, fém- (horganyzott acél, alumínium) és műanyagok (pl. PVC) festésére, továbbá épülethomlokzatok és falfelületek, beton-, cement-, új azbesztcement és gipszfelületek bevonására.

Felhasználás:

Ha azt szeretné, hogy a festés igazán tartós legyen, fontos, hogy megfelelően előkészítse az adott felületet. Az alábbi táblázatban többféle felület esetére is ajánlunk megoldást Önnek: a Trinát termékekkel kifogástalan munkát végezhet.


MűanyagFalFaFémMegelőző védelem, tisztításA felületet zsír- és pormentesíteni kell!Régi, laza, porló rétegek eltávolításaLAZURÁN Univerzális faanyagvédőszerrel (LIGNOPROT) vagy LAZURÁN Oldószermentes faanyagvédőszerrel (LIGNOLIT)Oxidmentesítés, zsírtalanítás, alapozás TRINÁT Korróziógátló alapozóval acél- és vasfelületeknél, más fémeknél pl.: alumínium az alapozás nem szükséges.Pórustömítés


Falfelületek pórustömítése HÉRA FALFIX diszperziós mélyalapozóval, illetve gipszes gletteken DISZPERZIT beltéri beeresztővelLAZURÁN Félolajjal vagy LAZURÁN Lenolajkencével_Felületi egyenetlenségek elsimítása


Unikitt MestertapasszalUNIKITT vagy TRINÁT Mestertapasszal, késtapasszal, majd csiszolássalTRINÁT mestertapasszal, késtapasszal, a vas- és acélfelületek alapozása után, majd csiszolássalCsiszolásxxxxAlapozás

TRINÁT mesteralapozóval, TRINÁT univerzális alapozóval


TRINÁT mesteralapozóval, TRINÁT univerzális alapozóval,TRINÁT Aqua alapozóval


Csiszolás

xx


Legfontosabb tulajdonságok:  • Hígíthatóság: szükség esetén vízzel hígítható

  • Kiadósság: 6 m2/liter

  • Kiszerelések: 1l; 5l

  • Átfesthetőségi idő: 2 óra

  • Száradási idő: 2 óra

  • Javasolt rétegszám: 1-2 réteg

 

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.