A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

Trinát Radiátorzománc 5 l 100 fehér

34.900 Ft (27.480 Ft + ÁFA)

> fényes bevonatot képző, gyorsan száradó fűtőtestfesték


> hőálló, rugalmas, jól terülő, jól tapadó, nem sárguló


> bevonata ütésálló, nem pattogzik le

Nem értékelt
Elérhetőség: Rendelésre (kb. 2-3 nap)

A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a "Raktáron, azonnal elvihető" elérhetőségű termékekre vonatkoznak.

Leírás és Paraméterek

Trinát Radiátorzománc 5 l 100 fehér

Trinát Radiátorzománc 5 l 100 fehér


Hőálló, rugalmas, jól terülő, jól tapadó, nem sárguló, rendkívül fényes bevonatot képző, gyorsan száradó fűtőtestfesték. Alkalmazási terület: elsősorban radiátorok, bojlerek és ezek csővezetékeinek festésére javasoljuk, ahol max. 100 °C hőmérséklet igénybevétel mellett, rugalmas és magasfényű festékbevonatra van szükség. Bevonata ütésálló, nem pattogzik le.


Felhasználás:


Felhordás előtt a festéket alaposan fel kell keverni. Szintetikus hígítóval vagy univerzális parkettlakk hígítóval be kell állítani a felhordási konzisztenciára. Oxidmentesített, zsírtalanított, fémtiszta acélfelületre közvetlen felhordható. Tartós korrózióvédelmet Trinát korróziógátló alapozó használatával érhetünk el. Világos színek alkalmazásánál célszerű fehér alapozót használni. A felületi egyenetlenségek eltüntetésére (korróziógátló alapozó előzetes felvitele után) ajánljuk a Trinát mesteralapozó és Filling-up használatát. A már festett felületekről a laza, repedezett részeket el kell távolítani, majd a felület csiszolása, zsírtalanítása és a Trinát korróziógátló alapozó alkalmazása után, Termol radiátorzománcot kell felhordani. A radiátorzománc nemcsak ecseteléssel, hanem szórással is felvihető a felületre. Két rétegben alkalmazva az első réteg 3 órán belül vagy 24 óra elteltével vonható át.


Minőségi jellemzők:


Hígíthatóság: lakkbenzintartalmú hígítóval (szintetikus hígítóval vagy univerzális parkettlakk hígítóval)


Kiadósság:14–16 m2/l, függ a felhordás módjától és a felület minőségétől


Száradási idő 23 °C-on: porszáraz: 3 óra, száraz: 24 óra


Átvonhatóság 23 °C-on: „Nedves a nedvesen” 3 órán belül vagy 24 óra

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.