A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

Trinát Matt zománcfesték 300 fekete 1 l

6.150 Ft (4.843 Ft + ÁFA)
Vonalkód: 5996281038298

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715

> matt átvonó festék


> kül- és beltéri fa-, fémfelületekre


> az időjárás behatásainak ellenáll


> kiválóan terül

Elérhetőség: 3 db raktáron
Nem értékelt

A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a "Raktáron, azonnal elvihető" elérhetőségű termékekre vonatkoznak.

A megjelenített kép illusztráció is lehet. A gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat a terméken, vagy annak csomagolásán. Az esetleges eltérésekből adódó károkért webáruházunk nem vállal felelősséget, de minden esetben törekszik a legpontosabb adatok közlésére.

Leírás és Paraméterek

Trinát Matt zománcfesték 300 fekete 1 l

Trinát matt zománcfesték 300 fekete 1 lAz időjárás behatásainak ellenálló, kiválóan terülő matt átvonó festék, kül- és beltéri fa-, fémfelületekre. Ha azt szeretné, hogy a festés igazán tartós legyen, fontos, hogy megfelelően előkészítse az adott felületet. Az alábbi táblázatban többféle felület esetére is ajánlunk megoldást Önnek: a Trinát termékekkel kifogástalan munkát végezhet.

FaFémMegelőző védelemLAZURÁN univerzális faanyagvédőszerrel (LIGNOPROT) vagy LAZURÁN oldószermentes faanyagvédőszerrel (LIGNOLIT)Oxidmentesítés, zsírtalanítás, alapozás TRINÁT korróziógátló alapozóvalPórustömítésLAZURÁN félolajjal vagy LAZURÁN lenolajkencével_Felületi egyenetlenségek elsimításaUNIKITT vagy TRINÁT mestertapasszal, késtapasszalTRINÁT mestertapasszal, késtapasszalCsiszolásAlapozásTRINÁT mesteralapozóval, TRINÁT univerzális alapozóvalTRINÁT mesteralapozóval, TRINÁT univerzális alapozóvalCsiszolás
 

Legfontosabb tulajdonságok:  • Hígíthatóság: hígítást nem igényel

  • Kiadósság: 15 m2/liter

  • Kiszerelések: 0,5l; 1l; 5l

  • Használatbéli idő (óra): 48 óra

  • Száradási idő: 24 óra

  • Javasolt rétegszám: 1-2 réteg

 

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.