A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

TRINÁT AQUA univerzális alapozó 0,75 l 100 fehér

4.990 Ft (3.929 Ft + ÁFA)

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715


 • gyorsan száradó, könnyen csiszolható alapozó festék

 • kiválóan tapad az alapfelületre és biztosítja a ráfestett fedőfesték tapadását

 • nagy fedőképességű, rugalmas bevonatot képez

 • száradása nem jár kellemetlen oldószerszaggal

Nem értékelt
Elérhetőség: 11 db raktáron

A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a "Raktáron, azonnal elvihető" elérhetőségű termékekre vonatkoznak.

A megjelenített kép illusztráció is lehet. A gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat a terméken, vagy annak csomagolásán. Az esetleges eltérésekből adódó károkért webáruházunk nem vállal felelősséget, de minden esetben törekszik a legpontosabb adatok közlésére.

Leírás és Paraméterek

TRINÁT AQUA univerzális alapozó 0,75 l 100 fehér

TRINÁT AQUA univerzális alapozó 0,75 l 100 fehérGyorsan száradó, könnyen csiszolható alapozó festék. Kiválóan tapad az alapfelületre és biztosítja a ráfestett fedőfesték tapadását. Nagy fedőképességű, jól csiszolható, gyorsan száradó, rugalmas bevonatot képez. Száradása nem jár kellemetlen oldószerszaggal. Közbenső alapozóként használható fém felületekre. Kül- és beltéren egyaránt alkalmas kemény- vagy puhafa, forgácslap, farostlemez alapozó festésére. Fémfelületre közbenső rétegként ajánljuk a TRINÁT korróziógátló alapozó után. Az alapozás célja új vagy felújítandó ablakkeretek, ajtók, és egyéb fából készült elemek felületének előkészítése fedőfestésre. Egyéb felületekre próbafestés után alkalmazható.Felhasználás:


Fafelületek megelőző védelmére kültéren a LAZURÁN univerzális vagy LAZURÁN oldószermentes faanyagvédőszert ajánljuk. Hígítsuk meg az alapozót úgy, hogy 3 rész alapozó 1 rész víz és első rétegként így használjuk! Ezután a felületi egyenetlenségek elsimítására az Progold Unikitt mestertapaszt javasoljuk. Fémfelületek esetén az oxidmentesítést és zsírtalanítást követően TRINÁT korróziógátló alapozó használható a megelőző védelemre. A fa- és fémfelületek fedőfestésére a TRINÁT AQUA vagy TRINÁT univerzális festék (UNITOP) termékcsalád valamennyi átvonó festéke használható. 4 óra száradás után javasolt a felület csiszolása az egyes rétegek festése között megfelelően finom (120-150-es) csiszolópapírral.
Legfontosabb tulajdonságok:
 • Hígíthatóság: szükség esetén vízzel hígítható

 • Kiadósság: 7 m2 egy rétegben, függ a felület minőségétől és a felhordás módjától

 • Kiszerelések: 0,75l

 • Átfesthetőségi idő: 4 óra

 • Száradási idő: 4 óra Hűvös és/vagy párás időben a száradás lelassul, és hosszabb időt vehet igénybe

 • Csiszolhatósági idő: 4 óra

 • Javasolt rétegszám: 2 rétegA festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.