A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

Üvegszövet tapétaragasztó 1 kg (50 m2-re)

4.190 Ft (3.299 Ft + ÁFA)
  • üvegszövet tapéták ragasztására

  • alapnak simának, száraznak, pormentesnek kell lennie

  • a ragasztó gélesedett állapotban 2 óra múlva felhasználható,

  • a tapéta 24 óra múlva átfesthető  •  
  •  
Nem értékelt
Elérhetőség: 21 db raktáron

A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a "Raktáron, azonnal elvihető" elérhetőségű termékekre vonatkoznak.

Leírás és Paraméterek

Üvegszövet tapétaragasztó 1 kg (50 m2-re)

Használati utasítás

 

Az alapnak simának, száraznak, pormentesnek kell lennie. A doboz / tasak teljes tartalmát használjuk fel. Erős keverés mellett, folyamatosan adagoljuk a vízhez. A szükséges vízmennyiség 14 liter. Többször keverjük át. A ragasztó gélesedett állapotban 2 óra múlva felhasználható. A feloldott ragasztót korongecsettel, kenőkefével vagy teddy hengerrel 1 mm vastagságban vigyük fel az alapra. A tapétacsíkokat azonnal tegyük fel a bekent felületre. A bekent terület és a tapéta nagysága egyezzen meg. A tapétát puhaszőrű tapétasimítóval simítsuk fel, óvatosan, belülről kifelé haladó mozdulatokkal. A felesleges ragasztót puha, száraz törlőkendővel távolítsuk el. A tapétacsíkokat átfedés nélkül, pontosan illeszkedve helyezzük fel. A tapéta 24 óra múlva átfesthető. A felhasználás előtt a tapétagyártó utasításait is olvassa el.

 

Munkavédelmi utasítás:

 

S2, gyermek kezébe nem kerülhet.

 

R36/38 Szem- és bőrizgató hatású

 

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
DANUBIUS play