Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tikkurila TAIKA falfény 0,9 l gyöngyházfényű arany

Ár:
7.650 Ft (6.024 Ft + ÁFA)
A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt!


Tikkurila Taika Falfény KL - arany - 0,9 l

Vízhígítású, félig áttetsző, színezhető speciális dekorációs festék, mellyel gyöngyházfényű hatást lehet elérni. Beltéri falak festésére, mely felületeken különleges gyöngyházas hatást szeretne létrehozni.


Gyártó cikkszám: 81860760110
Cikkszám: 00001000010001700023
Elérhetőség: Raktáron, azonnal elvihető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: D-MARK Group

Leírás és Paraméterek

A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt!

Tikkurila Taika Falfény KL - arany - 0,9 l

ALKALMAZÁSI TERÜLET:

Előzőleg Tikkurila akrilát latex falfestékkel (pl. Feelings Beltéri Falfestékkel (Feelings Interior Paint) festett beltéri vakolt, glettelt, beton, gipszkarton, stb. felületek festése. Mivel a Taika Falfény áttetsző, a végső színhatás nagyban függ az alapozó akrilát latex festék színétől. A Taika színkártyában javaslatokat talál a falfesték és falfény színeinek harmóniájához. A megfelelő megvilágítás felerősíti a dekoratív hatást. Festési körülmények Minden festendő felület legyen száraz, a levegő hőmérséklete legalább +10°Clegyen és a levegő relatív páratartalma, pedig legyen 70% alatt.

Előkészítés

Festetlen felület esetén:Távolítsa el a port és a szennyeződést a felületről. Simítsa a felületet Prestiaglettel, és amennyiben szükséges, csiszolja a felületet. Távolítsa el a csiszoláskorkeletkezett port. Korábban festett felület:Öblítse le óvatosan a felületet vízzel, majd hagyja megszáradni. A kifényesedett,kemény felületet csiszolja mattra csiszolópapírral, hogy biztosítsa az optimálistapadást. Távolítsa el a csiszoláskor keletkezett port.

Alapozó réteg

Az alapszínt Tikkurila latex (pl. Feelings Beltéri Falfesték) festékből vigye fel afelületre két rétegben. Használjon rövid szőrű hengert és törekedjen a minélvékonyabb réteg létrehozására.Mivel a Taika Falfény félig áttetsző, ezért az alapszín jelentősen befolyásolja avégső összhatást. A Taika Falfényhez ajánlott alapszíneket a Taika színkártyántalálja.

Festés Nagy falfelületen:

A Taika Falfényt felhordás előtt alaposan keverje fel. Használjon rövid szőrűhengert. Bőségesen hordja fel a Falfényt, egyszerre egy méter széles területen. Ahenger segítségével egyenletes, függőleges mozdulatokkal képezzünk simafelületet. Minél vékonyabb rétegre és minél egyenletesebb eloszlatásratörekedjen. Használjon festőszalagot a szélek kitakarására és festés után azonnaltávolítsa el azt. A hatás fokozásának érdekében két rétegben is alkalmazhatja aFalfényt.Megjegyzés: Ugyan a Taika Falfény használata egyszerű, azonban nagy,összefüggő felületeken a homogén színhatást nehezebb elérni.

Felület-előkészítéssel és alapozó festéssel kapcsolatos információk a részletes termékleírásban találhatók.A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés