Kategóriák
30+ év szakmai tapasztalat
30+ év szakmai tapasztalat
100%-ban magyar családi vállalkozás
100%-ban magyar családi vállalkozás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
Thermotek Kolor Szilikát Vékonyvakolat Kapart 1,5 mm 25 kg
29.190 Ft
24.990 Ft (19.677 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 14%

Thermotek Kolor Szilikát Vékonyvakolat Kapart 1,5 mm 25 kg

29.190 Ft
24.990 Ft (19.677 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 14%
Vonalkód: 5996281055462

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715

  • Kiváló páraáteresztő képesség
  • Természetes ásványi
  • Öntisztuló felület, algásodás és gombásodás ellen védett
Elérhetőség: Rendelésre (kb. 2-3 nap)
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Thermotek Kolor Szilikát Vékonyvakolat Kapart 1,5 mm 25 kg

Technikai adatok

Alkalmazási terület

HOMLOKZATI HŐSZIGETELŐ RENDSZEREK (THERMOTEK), ÁSVÁNYI BÁZISÚ VAKOLATRENDSZEREK, VALAMINT FELÚJÍTÓ VAKOLAT BEFEJEZŐ DÍSZÍTŐ VÉKONYVAKOLATA.

Színek száma / színezhetőség

SZÍNKEVERŐGÉPEN A THERMOTEK KOLOR SZILIKÁT VÉKONYVAKOLAT TÖBB EZER SZÍNBEN SZÍNEZHETŐ.

Külső megjelenés

MEGFELELŐ STRUKTÚRÁJÚ ÉS SZEMCSEMÉRETŰ, MATT, ESZTÉTIKUS FELÜLETŰ

Anyagszükséglet / kiadósság

KAPART STRUKTÚRA:
1,5 MM SZEMCSEMÉRET: 2,5 KG/M2

Felhordás módja

A FELÜLETRE SZEMCSEVASTAGSÁGBAN ROZSDAMENTES ACÉL SIMÍTÓVAL KELL FELHÚZNI, MAJD RÖVID VÁRAKOZÁS UTÁN MŰANYAG SIMÍTÓVAL KELL A KÍVÁNT STRUKTÚRÁT KIALAKÍTANI.

Rétegszám1 réteg

Száradási idő24 óra

Hígíthatóság

A THERMOTEK KOLOR SZILIKÁT VÉKONYVAKOLAT FELHASZNÁLÁSRA KÉSZ ÁLLAPOTBAN KERÜL FORGALOMBA. SZÜKSÉG ESETÉN MAX. 1% VIZET LEHET ADAGOLNI.

Termékleírás

Az alkalmazás feltételei:

Vakolt alapfelületek:

A bevonandó felület legyen száraz, hordképes, egyenletes szívóképességű, megfelelően alapozott. A porló, leváló részeket el kell távolítani és az adott alapfelületnek megfelelően kijavítani. A vakolat minősége legyen min. vH 10. Homlokzati felületek glettelését nem javasoljuk, mivel a glettanyagok hosszú távú tartóssága homlokzatfelületeken kétséges.

Régi, már diszperziós festékkel festett felületek:

Portalanítsuk a felületet, távolítsuk el a porló, leváló felületrészeket, javítsuk ki az esetlegesen meghibásodott vakolatot lehetőleg a vakolat anyagával azonos anyaggal, majd a régi bevonat szívóképességének megfelelően alapozzunk THERMOTEK kolor szilikát vékonyvakolat alapozóval.

Homlokzati hőszigetelő rendszer záró bevonataként:

A THERMOTEK kolor szilikát vékonyvakolatot a felhasználása előtt lassú fordulatú keverővel fel kell keverni. Kb. 5 perc pihentetés után rozsdamentes acélsimítóval lehet felhordani az vakolatot. A felhordott vakolatot még megszáradás előtt, nedves állapotban PVC-ből készült simítóval körkörös irányban kell eldörzsölni. Rusztikusabb struktúra elérése érdekében használjon polisztirol vagy parafa simítót a dörzsöléshez. Egyenletesen, folyamatosan dolgozzunk, ne adjunk hozzá semmilyen más anyagot, illetve szerszámra ragadt finom anyagfelesleget ne dobjuk vissza a vödörbe, mert az minőségromlását, foltosodást, illetve eltérő struktúrát eredményezhet! Az előírások betartásával esztétikus megjelenésű, szemcsés szerkezetű felület nyerhet. A THERMOTEK kolor szilikát vékonyvakolat +8℃-tól +25℃-ig terjedő környezeti hőmérséklet (levegő- és tárgyhőmérséklet) mellett hordható fel. Tűző napon nem szabad a felhordást végezni, mert a gyorsabb száradás esetén romlik a vékonyvakolat tapadása, valamint a felület nem lesz esztétikus. Ugyancsak nem célszerű erősen borult, +8℃-nál alacsonyabb hőmérsékletű vagy nagyon párás időben felhordani, mert ilyen időben fokozott a foltosodás veszélye. Az egybefüggő, egyszerre látszó felületekre célszerű azonos gyártási dátumú terméket felhasználni. Minden esetben javasolt a színhelyesség ellenőrzése.

Megjegyzés:

Az anyagszükséglet függ többek között a felhordás módjától és a felülettől. A megadott értékek csak tájékoztató jellegűek. Az anyagszükséglet pontos értékét adott esetben a bevonandó falfelületen kell meghatározni. A megfelelő tartósság és védelem eléréséhez a felületre szükséges a fentebb megadott anyagmennyiséget felhordani. Továbbá, a javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, és nem mentesítik a felhasználót az adott festendő felület vizsgálatától. A termék alkalmazási tulajdonságait nagymértékben befolyásolhatják a felhasználás körülményei és az alapfelület minősége. A javasolttól eltérő alkalmazásból, a festék szakmai ismeretek hiányából adódó hibákért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

A feldolgozás hőmérséklete:

Ne alkalmazzuk a terméket +5℃ alatti hőmérsékleten, amin a levegő, az anyag és az alapfelület hőmérsékletére egyaránt értendő.
 

A terméket +5℃ és +30℃ közötti fedett raktárban kell tárolni. Tűző naptól, fagytól védeni kell.

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.