Kategóriák
30+ év szakmai tapasztalat
30+ év szakmai tapasztalat
100%-ban magyar családi vállalkozás
100%-ban magyar családi vállalkozás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
Tetol Plusz Zöld 5 l
5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)

Tetol Plusz Zöld 5 l

5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)
Vonalkód: 5991437374053

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715

Külső, az időjárás hatásainak kitett, de földdel nem érintkező faanyagok, valamint beltéri, a gomba és rovarkárosítók által veszélyeztetett faanyagok megelőző védelmére alkalmas. Hatóanyaga mélyen beszívódik a fába.

Nem alkalmazható játékok, méhkasok, hajtató és üvegházak faanyagaihoz és élelmiszerrel, takarmánnyal közvetlenül érintkező faanyagokhoz. A Tetol Plusz faanyagvédőszerrel kezelt felület száradás után átfesthető oldószeres vagy vizes diszperziós festékekkel. Lazúr festékek használata esetén használja a színtelen favédőszert.!

Elérhetőség: 19 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Tetol Plusz Zöld 5 l

FELHASZNÁLÁSI ÚTMUTATÓ

A kezelendő anyag előkészítése
A kezelendő faanyagnak egészségesnek (gomba- és rovarmentesnek), kéreg- és háncsmentesnek, mindenféle szennyeződéstől (por, zsír stb.) mentesnek kell lennie. A nedvességtartalma ne haladja meg a 20 %-ot.

A faanyagvédőszer előkészítése
Felhasználás előtt a terméket fel kell keverni és a felhasználásnak megfelelően (táblázat) el kell készíteni a hígítást.

Kezelés

Felhordás áztatással, mázolással, szórással (csak zárt technológiában) történhet. Beltérben a szükséges hígított oldatot 1-2 rétegben, kültérben 2 rétegben lehet feljuttatni, A felhordások között 4-24 óra szikkadási időt kell hagyni. Áztatásnál legalább 8-24 órán át (fafajtától függően) kell oldatban tartani a faanyagot. Ajánlott felhordási hőmérséklet: +5 °C és +30 °C között.

Kezelés utáni tárolás
A frissen kezelt faárut a kezelést követően szilárd, folyadékot át nem eresztő aljzatú fedett helyen kell tárolni a talajba vagy vízbe irányuló közvetlen szennyezések elkerülése érdekében. Az esetleg kifolyt szerfelesleget újrahasználás vagy ártalmatlanítás céljából össze kell gyűjteni. A kezelt fát a teljes száradásig (legalább egy napig), jól szellőző, csapadéktól védett helyen kell tárolni, amíg a védőszer a fában nehezen oldható vegyületté átalakul, fixálódik, illetve a szerves hatóanyagai a rostokhoz kötődnek. Célszerű a faanyagot a kezelés előtt készre munkálni. Ha mégis szükséges a szereléskor megmunkálás, akkor a későbbi vágásfelületeket, furatokat az oldattal kezelni kell.

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.