Kategóriák

Tegyünk együtt a Baumittal a környezetünk védelméért

A világon mindenhol törekszünk a környezetünk védelméért, megnőtt a figyelem a hulladék gazdálkodás irányába is. Szerencsére az építőiparban is több figyelmet fordítanak arra, hogy az építőanyagok megfeleljenek ennek az elvárásnak és őkobarát termékeket állítsanak elő. 

Egyrészről innovációs törekvések vannak arra, hogy ne tartalmazzanak egészségre káros anyagot. Másrészről azon dolgoznak, hogy minél kevesebb legyen az építőipari munkák során keletkező hulladék. 

A Baumit Kft többek között arra is figyelmet fordít, hogy optimalizálja a logisztikai döntéseit és nem a legolcsóbb, hanem a közelében lévő, legjobb minőségű alapanyagokat szerezze be. Ezzel a szállításból eredő károsanyag kibocsátást is csökkenteni tudja. 

Óriási innovatív újdonsága, a Baumit All in Beton B20 termékük. Előnye abban rejlik, hogy receptúrája úgy van kialakítva, hogy a termék csomagolását is tartalmazza, ami a szárazbeton papírzsákja. Ennek anyagában található elemi rostok adják a beton szálerősítését, maga a kész termék részévé válik. 

A Baumit All In Beton B20 előkevert, fagyálló, természetes szálerősítésű C16/20 osztálybesorolású szárazbeton, statikai követelmények nélküli betonozási munkákhoz, innovatív zsáktechnológiával.

A betonozási munkavégzés során nem szükséges a zsákokat egyenként kibontani és úgy szórni a betonkeverő gépbe, hanem bontatlanul, egészben kell belehelyezni. 

A Baumit All In Beton B20-nak ezáltal több előnye is van:

  • gyorsabb és hatékonyabb lesz vele a munkavégzés
  • ezáltal gazdaságosabb lesz a beruházás
  • nem kerül a levegőbe poranyag, 
  • ezt nem kell belélegezni munkát végzőknek
  • kevesebb lesz a hulladék az építkezés folyamán 
  • költségmegtakarítás a szemétszállításnál
  • a csomagolásból származó anyag szálerősítést ad a betonnak

Amennyiben tervezel a közeljövőben betonozási munkát végezni, érdemes most beszerezned ezt a nagyszerű terméket.