Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítási információk

Házhoz szállítás CS-Sprint futárszolgálattal

Megrendelését a CS-Sprint futárszolgálat szállítja ki rugalmas kézbesítés keretén belül, munkanapokon 8-17 óra között az Ön által megadott címre.

A futárszolgálat részére történt csomag átadásakor egy e-mailben tájékoztatjuk Önt a szállítás napjáról.

A megadott telefonszámon fel fogják Önnel venni a kapcsolatot a szállítás pontos időpontjával kapcsolatban. Szállítási idő 1 munkanap.

Kérjük, hogy a termékeket a futár előtt szíveskedjenek mennyiségileg és minőségileg megvizsgálni, az esetlegesen a termékeken észlelt sérülések esetén kérje jegyzőkönyv felvételét. A jegyzőkönyvet a futárral minden esetben írassa alá!

Minimum súly (kg) Maximum súly (kg) Nettó költség
0 1 1310
1,01 5 1410
5,01 10 1510
10,01 15 1700
15,01 20 1800
20,01 25 2000
30,01 30 2200
40,01 40 2400
50,01 50 2600
50,01 150 10000
FoxPost terminálba történő kézbesítés

Megrendelését az Ön által megadott FoxPost terminálba kézbesítjük. 
A csomag megérkezéséről Ön SMS-ben és e-mail-ben kap tájékoztatást, A megrendelés átvételére a terminálba való érkezést követő 72 órán belül van lehetőség. Szállítási idő 1-3 munkanap.

Házhoz szállítás MPL rendszerén keresztül

MPL Csomagautomata

A Csomagautomatáknál nem kell sorban állnunk, hiszen az átvétel gyors - a kapott kód és telefonszámunk megadásával máris hozzáférünk rendelésünkhöz. Ezen kívül napi 24 órában állnak a rendelkezésünkre. A csomagokat 2 munkanapig tárolják az automatában. Az SMS-ben és e-mailben kapott értesítés percre pontosan tartalmazza, hogy csomagját meddig veheti át az automatából. Ha a rendelkezésre álló idő alatt nem tud érte menni, az MPL újabb SMS-ben elküldi, hogy a csomagot melyik közeli postán veheti át. Telefonszám megadás kötelező a rendelésnél. Ha utánvéttel rendeltél a  terminálnál a bankkártyáddal ki is fizetheted. Figyelem: készpénzes fizetésre nincs lehetőség!

MPL Posta Pont

Posta Pont szolgáltatás keretében a MOL kutakon is átvehető a csomag, melynek előnye, hogy a MOL kutak nagy részben non-stop tartanak nyitva, így nincsen Ön sem időhöz kötve.

MPL Postán maradó szállítás

A postán maradó csomag szolgáltatás lényege, hogy a futár nem hozza házhoz a csomagot, hanem Ön fárad be az Ön által kiválasztott legközelebbi postára, és személyesen hozza el csomagját. Így nem kell várnia a futárt.

MPL Posta Csomag házhoz-kézbesítés

Magyar Posta Logisztika szolgáltatásával Ön házhoz kérheti a megrendelt termékeit. Már akár másnapra (munkanap) el tudja Önnek juttatni a Posta a megrendelését.

Személyes átvétel telephelyünkön

Megrendelését visszaigazolásunkat követően (a megrendelést követő munkanaptól) budapesti telephelyünkön (1106 Budapest, Tarkarét utca 2.) is személyesen átveheti. Telephelyünkön bankkártyás és készpénzes fizetésre van mód.

Házhoz szállítás díjszabása

A kiválasztott szállítási módoknál jól láthatóak a szállítási díjak.

Keresés