A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

Menü

Supralux TISZAKORR vas és könnyűfém alapozó 0,75 l törtfehér

Ár:
4.389 Ft (3.456 Ft + ÁFA)
A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt!  • korróziógátló alapozófesték

  • kül- és beltéri vas- és acélfelületek, alumínium- és horganyzott acélfelületek alapozója

  • könnyen felhordható, jól tapad

  • egyrétegű alapozással is kiváló korrózióvédő hatásA beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a készleten lévő termékekre vonatkoznak.
Gyártó cikkszám: 5064248
Cikkszám: 00001000040000000061
Elérhetőség: Raktáron, azonnal elvihető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: AKZO Nobel Coatings Zrt.

Leírás és Paraméterek

A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt!

Supralux TISZAKORR vas és könnyűfém alapozó 0,75 l törtfehér

Korróziógátló alapozófesték, amely a Tiszakorr-Orkán bevonatrendszer részeként rendkívül tartós korrózióvédelmet biztosít. Kül- és beltéri vas- és acélfelületek, alumínium- és horganyzott acélfelületek alapozója. Könnyen felhordható, jól tapad. Egyrétegű alapozással is kiváló korrózióvédő hatás. A Tiszakorr-Orkán bevonatrendszer hosszantartó korrózióvédelmet biztosít. Megfelelő, gondos kivitelezés esetén 7-10 év élettartam is elérhető. Vinilkopolimert (módosított PVC-t), korróziógátló és időjárásálló pigmenteket, adalékokat és oldószert tartalmaz. Színezés: a színek egymással tetszőleges arányban keverhetők, fényesség: matt. Felhordási módok: ecsetelés, hengerlés, szórás, megfelelő berendezéssel szórható.


Hígítás: Supralux H-300 aromás hígító, kiadósság: 8-12 m2/l, függ a felület minőségétől és a felhordás módjától, száradási idő: porszáraz: 20ºC-on max. 1 óra, száraz: 20ºC-on max. 4 óra, átfesthető: 2-4 óra után önmagával vagy Supralux Orkánnal 8 óra után Supralux alapozóval vagy Supralux Durol zománcfestékkel.


Felhasználás:


A gondosan drótkefézett, csiszolt , por- és zsírtalanított acélfelületre ecseteléssel, hengerléssel vagy szórással történhet a felhordás. Az első réteget ecseteléssel célszerű felhordani. A jól tapadó rozsdamaradványok az alapozó tapadását nem rontják, ennek ellenére minél rozsdamentesebb felület kialakítására kell törekedni. Savtartalmú rozsdamarók és -átalakítók használatát nem javasoljuk. Fényes alumínium- vagy horganyzott felületek esetén a felületet finom csiszolóvászonnal vagy csiszolószivaccsal csiszolva érdesítjük (lemattult felületek esetén ez nem szükséges) és hígítós ruhadarabbal zsírtalanítjuk.


Még nem festett, új felületekre:


Vas-acél beltérben


1. Korróziógátló alapozás: 1x Supralux Tiszakorr vas és könnyűfém alapozó


2. Átvonó réteg: Supralux Orkán (normál rétegvastagságban)


Vas-acél kültérben


1. Korróziógátló alapozás: 2x Supralux Tiszakorr


2. Átvonó réteg: 1-2 x Supralux Orkán csatorna és fémfesték (vastag réteg)


Alumínium, horganyzott acél


1. Korróziógátló alapozás: 1x Supralux Tiszakorr vas és könnyűfém alapozó


2. Átvonó réteg: Supralux Orkán csatorna és fémfesték


Kültérben legalább 100 mikron szárazrétegvastagságú bevonatrendszer szükséges, ami legalább 3 vastagabb réteg felhordásával alakítható ki. Megfelelő, gondos kivitelezés esetén 7-10 év élettartamú korrózióvédelem is elérhető, ezt követően felújító festés szükséges.


Korábban már festett felületek felújító festése:


A hibátlan régi bevonatokat csiszolni és hígítós ruhadarabbal zsírtalanítani szükséges. A rosszul tapadó régi festékréteget kaparással, csiszolással, a rozsdafoltokat drótkefével és csiszolással kell eltávolítani, majd a vasfelületig csiszolt foltokat Supralux Tiszakorr vas és könnyűfém alapozóval ki kell kijavítani, majd Supralux Orkán átvonó festékkel átfesteni.
A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés

DANUBIUS play