A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

Menü

Supralux nitrohígító 1 l

Ár:
2.350 Ft (1.850 Ft + ÁFA)
A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt!  • eredeti nitro festékhígító

  • nitro- és nitrokombinációs lakkok, festékek hígítására

  • az elcsepegések eltávolítására

  • a festőszerszámok tisztítására

  • fokozott hatású és oldóképességűA beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a készleten lévő termékekre vonatkoznak.
Gyártó cikkszám: 5064309
Cikkszám: 00001000060000000030
Elérhetőség: Rendelésre (kb. 2-3 nap)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: AKZO Nobel Coatings Zrt.

Leírás és Paraméterek

A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt!

Supralux nitrohígító 1 l

Eredeti nitro festékhígító. Nitro- és nitrokombinációs lakkok, festékek felhordási konzisztenciájának beállítására, az elcsepegések eltávolítására, továbbá a festőszerszámok tisztítására szolgál. Nem alkalmazható Supralux Gemini kétkomponensű parkettalakk hígítására. Fokozott hatású és oldóképességű hígító. Főként alifás észtert, valamint alifás alkoholokat, ketonokat tartalmaz. Felhasználás:A lakkot vagy a festéket, a használatot megelőzően a felhordási konzisztencia beállításához szükséges mennyiségben kell a Supralux Nitro hígítóval összekeverni. Szórással történő felhordáshoz általában több, ecseteléssel, hengerléssel történő felhordáshoz pedig kevesebb hígító szükséges. A túlzott hígítás csökkenti a felhordott bevonat vastagságát és védőképességét. Festés után célszerű kevés hígítót önteni a maradék festék tetejére, a doboz visszazárása előtt. A frissen keletkezett foltok, festék-elcsepegések hígítóval eltávolíthatók, a festőszerszámok a hígítóval megtisztíthatók.
A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés

DANUBIUS play