Kategóriák
30+ év szakmai tapasztalat
30+ év szakmai tapasztalat
100%-ban magyar családi vállalkozás
100%-ban magyar családi vállalkozás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
Supralux MONOLAKK parkettlakk 0,75 l mf. 1 komponensű
5.390 Ft
4.590 Ft (3.614 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 15%

Supralux MONOLAKK parkettlakk 0,75 l mf. 1 komponensű

5.390 Ft
4.590 Ft (3.614 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 15%
Vonalkód: 5992451912030

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715


  • kopásnak és háztartási vegyszereknek ellenálló lakkbevonatot adó, egykomponensű, színtelen parkettalakk

  • parketta és egyéb beltéri fafelületek lakkozására

  • új, valamint használt parketta-, ill. fafelületek bevonására egyaránt használható

  • kiválóan terül, gyorsan szárad

Elérhetőség: 2 db raktáron
Átlagos értékelés: (1)

Leírás és Paraméterek

Supralux MONOLAKK parkettlakk 0,75 l mf. 1 komponensű


Supralux MONOLAKK parkettlakk 0,75 l mf. 1 komponensű


Kopásnak és háztartási vegyszereknek ellenálló lakkbevonatot adó, egykomponensű, színtelen parkettalakk, selyemfényű és magasfényű változatban. Parketta és egyéb beltéri fafelületek lakkozására. Új, valamint már használt parketta-, ill. fafelületek bevonására egyaránt használható. Bevonata kopásálló, de nagy igénybevételnek kitett helyeken a Supralux Gemini kétkomponensű parkettalakk használata célszerűbb. Parketta, és egyéb keményfa felületek (székek, íróasztalok, iskolabútorok, gyermekbútorok, tornaszerek, és hasonlók) továbbá puhafa felületek (hajópadlók, lambériák, nyílászárók) lakkozására. Kiválóan terül, gyors száradás. Kiváló kopásállóság, kemény és rugalmas bevonat. Gyermekbútorra is használható. Poliuretán műgyantát, adalékokat, oldószert tartalmazó, színtelen lakk.


Alapozó: Supralux Gemini Tivinil parketta alapozó, hígítás: Supralux H-100 Szintetikus hígító vagy Supralux Lakkbenzin, a termék alkalmazásra kész, hígítást általában nem igényel. Száradási idő 20 ºC-on: porszáraz, ragadásmentes kb. 1 óra, teljesen száraz kb. 3-4 óra, átfesthetőség: önmagával: legalább 5 óra után. Felhordási módok: Ecsetelés, hengerezés, kefe. Igénybevétel: a lakk átkeményedése után (kb. 2 nap) ill. nagy igénybevételnél (tornaterem, táncterem) 15 nap múlva. Kiadósság: kb. 10 m2/liter rétegenként. Függ a felület minőségétől és a felhordás módjától. Fényességi változatok: magasfényű, ill. selyemfényű.


Felhasználás:


Felhasználás előtt egybefüggően távolítsuk el a lakk felületéről az esetleges bőrréteget és a lakkot alaposan keverjük fel. Lakkozás előtt a felületet elő kell készíteni. A lakkozandó felületnek száraznak, portól, viasztól és szennyeződéstől mentesnek kell lennie. A korábban már lakkozott, ép vagy legfeljebb kissé kopott lakkréteget egyenletesen csiszoljuk meg. Az erősen kopott lakkréteget gépi csiszolással el kell távolítani. A fáig csiszolt felületet Supralux Gemini Tivinil parketta alapozóval vonjuk át. Az alapozót teljes száradás után a szálfelhúzás eltüntetésére finom papírral enyhén megcsiszoljuk, majd a felületet alaposan portalanítjuk. A parkettalakk felhordását ecsettel, kefével vagy hengerrel végezhetjük. A lakkot általában nem kell hígítani. Ha szükséges, 5-10 % Supralux H-100 szintetikus hígítóval hígítható. Az egyes rétegek felhordása között szobahõmérsékleten legalább 5 óra száradási idõt kell biztosítani. Az eszközöket Supralux H-100 szintetikus hígítóval tisztíthatjuk. A lakkozott felület teljes átkeményedés után (kb. 2 nap múlva) vehetõ igénybe. Nagyobb igénybevételnek kitett helyeken (tornaterem, táncterem, iskola) legalább 15 napot kell várni.


Javasolt bevonatrendszerek:


Első lakkozásra és korábban lakkozott felületek felújítására:


Parketta ill. beltéri fa, első lakkozás


Alapozó réteg: Supralux Gemini Tivinil parketta alapozó (felújításnál nem szükséges)


Átvonó réteg: Supralux MONOLAKK egykomponensű parkettalakk min. 2-3x új felülethez


Parketta ill. beltéri fa, felújító lakkozás


Alapozó réteg: nem szükséges


Átvonó réteg: Supralux MONOLAKK egykomponensű parkettalakk min. 1-2x felújításhoz


A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

2.00
1 értékelés
(0)
(0)
(0)
(1)
(0)
Írja meg véleményét!
2022. 02. 19. -
A problémám a lakkal az hogy apró buborékok keletkeznek a felületen