A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

Menü

Supralux KORALKYD korróziógátló alapozó 0,75 l vörös

Ár:
3.990 Ft (3.142 Ft + ÁFA)
A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt!  • kül- és beltéri vas- és acélfelületek, hatékony korróziógátló alapozófestéke

  • könnyen ecsetelhető

  • környezetkímélő

  • egy rétegben jó, két rétegben kiváló korrózióvédő hatású  •  
  •  


A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a készleten lévő termékekre vonatkoznak.
Gyártó cikkszám: 5164200
Cikkszám: 00001000040000000059
Elérhetőség: Raktáron, azonnal elvihető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: AKZO Nobel Coatings Zrt.

Leírás és Paraméterek

A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt!

Supralux KORALKYD alapozó 0,75 l  korróziógátló  vörös

 
 

Kül- és beltéri vas- és acélfelületek, hatékony korróziógátló alapozófestéke. Kül- és beltéri vas- és acélfelületek, kerítések, aknafedelek, csövek, korlátok, és egyéb vas- és acélszerkezetek kezelésére. Könnyen ecsetelhető, környezetkímélő, egy rétegben jó, két rétegben kiváló korrózióvédő hatású. A Koralkyd-Durol bevonatrendszer hosszantartó korrózióvédelmet biztosít. Megfelelő, gondos kivitelezés esetén 5-7 év élettartam is elérhető. Alkid műgyantát, korróziógátló pigmenteket és oldószert tartalmaz. Fényesség: matt

 

Felhordási módok: ecsetelés, hengerlés, szórás, hígítás: Supralux H-100 szintetikus hígító, kiadósság: 8-12 m2/l, függ a felület minőségétől és a felhordás módjától, száradási idő: porszáraz: 20 ºC-on max. 4 óra, száraz: 20 ºC-on max. 24 óra (általában 12-16 óra, átfesthető: 24 óra után.

 

Felhasználás:

 

A gondosan drótkefézett, csiszolt, por- és zsírtalanított acélfelületre ecseteléssel, hengerléssel vagy szórással történhet a felhordás, az első rétegnél az ecsetelést javasoljuk, mivel a mechanikai rásegítéssel a festék jobban behatol a felület mikrorepedéseibe. A jól tapadó rozsdamaradványok az alapozó tapadását nem rontják, ennek ellenére minél rozsdamentesebb felület kialakítására kell törekedni. Savtartalmú rozsdamarók és –átalakítók használatát nem javasoljuk. Kültérben legalább 100 mikrométer száraz rétegvastagságú bevonatrendszert kell kialakítani 3-4 rétegben felhordva, az alább javasolt bevonatrendszerben:

 

Még nem festett, új felületekre:

 

Vas-acél beltérben

 

1. Korróziógátló alapozás: 1x Supralux Koralkyd korróziógátló alapozó

 

2. Közbenső réteg: Supralux Durol időjárásálló és korróziógátló zománc

 

3. Átvonó réteg: Supralux Durol időjárásálló és korróziógátló zománc

 

Vas-acél kültérben*

 

1. Korróziógátló alapozás: 2x Supralux Koralkyd

 

2. Közbenső réteg: Supralux Durol időjárásálló és korróziógátló zománc

 

3. Átvonó réteg: Supralux Durol időjárásálló és korróziógátló zománc

 

* Kültérben legalább 0,1 mm-es száraz bevonatvastagság szükséges. Megfelelő, gondos kivitelezés esetén legalább 5-7 év élettartamú korrózióvédelem is elérhető, ezt követően felújító festés szükséges.

 

Korábban már festett felületek felújító festése:

 

A hibátlan régi bevonatokat csiszolni és hígítós ruhadarabbal zsírtalanítani szükséges. A rosszul tapadó régi festékréteget kaparással, csiszolással, a rozsdafoltokat drótkefével és csiszolással kell eltávolítani, majd a vasfelületig csiszolt foltokat Supralux Koralkyddal, korróziógátló alapozással kell kijavítani, majd átvonó zománccal, Supralux Durol időjárásálló és korróziógátló zománcfestékkel átfesteni.A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés

DANUBIUS play