Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Supralux GEMINI TIVINIL alapozó 2,5 l parketta

Ár:
8.749 Ft (6.889 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 5992451099113

> a Supralux Gemini parkettalakk alapozója

> natúr, kezeletlen fafelületek, főként parketták alapozására alkalmazható

> csökkenti a fafelület nem kívánatos sötétedését vagy elszíneződésétElérhetőség: Rendelhető, de nincs raktáron

Leírás és Paraméterek

Supralux GEMINI TIVINIL alapozó 2,5 l parketta

Parketta alapozó. A Supralux Gemini parkettalakk alapozója. Natúr, kezeletlen fafelületek, főként parketták alapozására alkalmazható. Különösen régi parkettáknál csökkenti a fafelület nem kívánatos sötétedését vagy elszíneződését, amit pl. a nem tökéletes csiszolás következtében visszamaradó viasz vagy régi felületelőkezelő anyag maradványa, vasszennyeződés, egyes gombafajták vagy a fa természetes oxidációja okozhat. Speciális műgyanta alkoholos oldata. Felhordási módok: ecseteléssel, vékony összefüggő rétegben. Hígítás: nem szükséges, eszközök mosása: Supralux H-400 Észter hígító vagy Supralux Gemini hígító, kiadósság: kb. 9 m2/liter, a felület minőségétől és a felhordás módjától függően, száradási idő: száraz: 20ºC-on max. 2 óra, átfesthető: 2 óra múlva Supralux Gemini kétkomponensű parkettalakkal.

Felhasználás:

A Supralux Tivinil/Gemini Tivinil parketta alapozó csak csiszolt, száraz, pormentes és viaszmentes felületre hordható fel. A csiszolás során (pl. a csiszolóeszköz kézi élezésénél) esetleg a felületre került apró fémrészeket el kell távolítani. Használat előtt az alapozót gondosan fel kell keverni. A felhordása ecseteléssel történhet egy vékony, összefüggő rétegben. Felhordás közbeni sűrűsödés esetén max. 5% Supralux H-400 hígítóval hígítható. A Supralux Tivinil/Gemini Tivinil alapozó bevonata kb. 2 óra múlva átvonható Supralux Gemini parkettalakkal. Az alapozási munka befejezése után az ecsetet Supralux H-400 észter/Gemini hígítóval kell kimosni. Amennyiben a parkettát bitumenes ragasztóval fektették, a Supralux Tivinil/Gemini Tivinil oldószere a bitument oldhatja, ami a parkettán fekete elszíneződést okozhat. Mivel a Supralux Gemini parkettalakk megszáradt bevonatának fénye, simasága, világossága nagymértékben függ a fa előzetes kezelésétől (pl. beeresztés, gőzölés, korábbi lakkozás), a teljes felület bevonása előtt minden esetben próbaalapozást kell végezni!

Javasolt bevonatrendszerek:

Natúr fa, illetve parketta

Alapozó: Supralux Tivinil/Gemini Tivinil

Közbenső réteg*: Supralux Gemini parkettalakk

Átvonó réteg: Supralux Gemini parkettalakk

* Magas fényű bevonat elérése céljából – a fa minőségétől függően- célszerű két közbenső réteget felhordani.A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt!

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés