Kategóriák
30+ év szakmai tapasztalat
30+ év szakmai tapasztalat
100%-ban magyar családi vállalkozás
100%-ban magyar családi vállalkozás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
Supralux Garázs Beton És Padlófesték 2,5 l - Válasszon Színt
25.190 Ft
21.411 Ft (16.859 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 15%

Supralux Garázs Beton És Padlófesték 2,5 l - Válasszon Színt

25.190 Ft
21.411 Ft (16.859 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 15%

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715


  • kemény, kopásálló, savaknak, lúgoknak ellenálló zománcréteget képez.

  • könnyen tisztíthatóvá váló padlófelület,

  • amelyen kevésbé tapad meg a kosz, por és szennyeződés.

Elérhetőség: Rendelésre (kb. 2-3 nap)
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Supralux Garázs Beton És Padlófesték 2,5 l - Válasszon Színt

Kemény, kopásálló, savaknak, lúgoknak ellenálló zománcréteget képez. Használatával a leghétköznapibb előny a könnyen tisztíthatóvá váló padlófelület, amelyen kevésbé tapad meg a kosz, por és szennyeződés.Mire használjuk?
  • Beltérben: alkalmas garázsok, műhelyek és más helyiségek betonpadlózatának pormentesítő festésére,

  • Kültérben: Hátoldali nedvességtől mentes betonfelületek, valamint megfelelően alapozott fa-, és fémfelületek átvonó-, vagy korábban már festett felületek felújító festésére is, 2 rétegben felhordva. Földbe ágyazott betonépítmények (járda, garázskifutó) festésére nem ajánlott, mivel a hátoldalról felszívódó nedvesség a festékréteg leválását okozhatja.Felhasználás:
  • Új felület: csak legalább 2 hónapos és száraz (világosabb színű) betonfelület festhető. Az esetleg előforduló cementtejet (fehér porréteg) takarítsuk le, csiszolással távolítsuk el. Csiszolás esetén portalanítsuk a felületet. Az olaj- és zsírfoltokat Supralux Lakkbenzinnel távolítsuk el. A bevonandó felületnek tisztának, száraznak,szennyeződés- és pormentesnek kell lennie. Az első rétegnél hígítsuk meg a festéket maximum 20%-ban. 6-8 óra száradási idő elteltével még 2 rétegben hígítatlanul hordjuk fel.

  • Régi felület: csiszolás után portalanítsuk a felületet. Az olajés zsírfoltokat Supralux Lakkbenzinnel távolítsuk el. A bevonandófelületnek tisztának, száraznak, szennyeződés- és pormentesnek kell lennie. A terméket 2 rétegben hígítatlanul hordjuk fel. A bevonat átkeményedése (kb. 2 nap) után használatba vehető, de az erősebb igénybevételt 1-2 hétig kerüljük.A bevonat átkeményedése (kb. 2 nap) után használatba vehető, de az erősebb igénybevételt 1-2 hétig kerüljük.Eszközigény: Ecset, henger.Higítás: Supralux H-100 szintetikus hígító.Extra előny:
  • Kiváló kopásállósággal és vegyi ellenálló-képességgel rendelkezik, könnyen tisztítható.

  • A vízbázisú garázsfestékekkel szemben a kicsöpögő olaj, benzin nem okoz benne kárt.Rétegek: 2 réteg, impregnáló alapozókkal alapozni nem szabad.

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.