A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

Menü

Supralux DUROL zománcfesték 1 l magasfényű barna

Ár:
3.250 Ft (2.559 Ft + ÁFA)
A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt!  • ellenálló átvonó zománcfesték kül- és beltéri fémfelületekre

  • környezetbarát korróziógátló pigmentet és speciális, vízlepergető, víztaszító szilikon adalékot is tartalmaz

  • fa festésére is alkalmas

  • könnyen felhordható, kiválóan terül

  • tartós, korróziógátló, víztaszítóA beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a készleten lévő termékekre vonatkoznak.
Gyártó cikkszám: 5164171
Cikkszám: 00001000110003000267
Elérhetőség: Kevesebb, mint 5 db van raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: AKZO Nobel Coatings Zrt.

Leírás és Paraméterek

A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt!

Ellenálló átvonó zománcfesték kül- és beltéri fémfelületekre. Környezetbarát korróziógátló pigmentet és speciális, vízlepergető, víztaszító szilikon adalékot is tartalmaz. Fa festésére is alkalmas, különösen előnyös vas szögekkel, csavarokkal rögzített faszerkezetekre, mivel a fát és a fémet egyaránt védi.


Gátolja a víz beszivárgását az alapfelületig, lassítja a fém korrózióját, illetve a fa korhadását. Könnyen felhordható, kiválóan terül. Kemény, ütésálló és rugalmas bevonatot képez. Gyorsan szárad, jól takar. Tartós, korróziógátló, víztaszító. Speciális alkid műgyantát, időjárásálló pigmenteket, környezetbarát korróziógátló pigmentet, hidrofóbizáló szilikon adalékot és egyéb komponenseket tartalmaz.


Színezés: a színek egymással tetszőleges arányban keverhetők, fényesség: magasfényű,


Felhordási módok: ecsetelés, hengerlés, szórás,


Hígítás: Supralux H-100 Szintetikus hígító vagy Supralux Lakkbenzin, a termék alkalmazásra kész, hígítást általában nem igényel, kiadósság: 8-10 m2/l, függ a felület minőségétől és a felhordás módjától.


Száradási idő: porszáraz: 20ºC-on max. 6 óra, száraz: 20ºC-on max. 24 óra, átfesthető: 24 óra után.


Felhasználás:


A fa- vagy fémfelületeknek, illetve felújításnál a régi bevonatnak teljesen tisztának (rozsda-, olaj-, por-, és nedvességmentesnek) kell lennie.


Fafelületek esetén a felületnek légszáraznak kell lennie. A doboz felnyitása után az esetlegesen keletkezett „bőrt” összefüggően távolítsuk el. Festés előtt a festéket alaposan fel kell keverni. A festés történhet ecseteléssel, hengerezéssel vagy szórással. A festéket ecsettel, hengerrel történő felhordáshoz általában nem, vagy csak kis mértékben kell hígítani. Az egyes rétegek felhordása között legalább 24 óra száradási időt kell biztosítani. Kerüljük a kis hőmérsékleten történő alkalmazást (+5ºC alatt) és a túlságosan vastag réteg felhordását, mert ilyenkor a száradási idő meghosszabbodik.


Kültérben legalább 3 rétegű, erősebb igénybevétel esetén pedig 4 rétegű bevonatrendszer felhordása szükséges. A festést lehetőleg pormentes helyen végezzük.


Javasolt bevonatrendszerek:


Még nem festett, új felületekre:


Vas-acél


1. 1-2x Supralux Koralkyd korróziógátló alapozó


2. Közbenső réteg: Supralux Durol


3. Átvonó réteg: Supralux Durol


Alumínium, horganyzott acél


1. 1-2x Supralux Tiszakorr vas- és könnyűfém alalapozó


2. Közbenső réteg: Supralux Általános Alapozó


3. Átvonó réteg: Supralux Durol


Fafelületek


1. Lenolajos beeresztés + Tapaszolás + Csiszolás


2. Alapozás: Supralux Általánosalapozó + Finomcsiszolás


3. Közbenső réteg: Supralux Durol +Finomcsiszolás


4. Átvonó réteg: Supralux Durol


Korábban már festett fa- és fémfelületek felújító festése:


A hibátlan, régi bevonatokat csiszolni és hígítós ruhadarabbal zsírtalanítani szükséges. A repedezett, laza festékréteget kaparással, csiszolással kell eltávolítani, majd a felületet folttapaszolással, szükség esetén közbenső alapozással kell kijavítani, majd Supralux Durol zománcfestékkel átfesteni.A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés

DANUBIUS play