Kategóriák
30+ év szakmai tapasztalat
30+ év szakmai tapasztalat
100%-ban magyar családi vállalkozás
100%-ban magyar családi vállalkozás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
Supralux BELTÉRI lakk  2,5 l vízes bázisú selyemfényű
17.790 Ft
15.250 Ft (12.008 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 14%

Supralux BELTÉRI lakk 2,5 l vízes bázisú selyemfényű

17.790 Ft
15.250 Ft (12.008 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 14%
Vonalkód: 5992450924065

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715


  • Környezetkímélő lakk

  • parketta, hajópadló, lépcső, kezeletlen parafa beltéri fafelületek bevonására.

Elérhetőség: 1 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Supralux BELTÉRI lakk 2,5 l vízes bázisú selyemfényű

Vízzel hígítható, egykomponensű, környezetkímélő lakk parketta, hajópadló, lépcső, kezeletlen parafa és egyéb beltéri fafelületek bevonására. Normál és erős igénybevételnek kitett felületekre. Tartós bevonatot ad. Kopásálló, a háztartásban alkalmazható vegyi anyagoknak ellenálló felületet ad. Bevonata megőrzi a fa természetes színét.
  • Natúr, kezeletlen vagy erősen kopott parketta, felület lakkozása: Csiszolja meg a felületet azért, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket és az egyenetlenségeket.

  • A régi sérült lakkréteget teljesen le kell csiszolni. Alaposan fel kell porszívózni. Lakkozza le a felületet 2-3 réteg Supralux Beltéri Lakkal. Az első réteg száradása után enyhe köztes csiszolást kell végezni. A lakkot használat előtt rázza fel alaposan. Olajos fákat, pl. teakfa a csiszolás után rögtön lakkozni kell. Kopott, rossz állapotú  parketta esetén javasolt alapozó használata is. Korábban lakkozott parketta, fafelület lakkozása: Ha a bevonat ép, takarítsa le a felületről a szennyeződéseket és a zsírt háztartási mosogatószerrel. Csiszolja fel mattra a felületet és porszívózzon fel alaposan. Lakkozza le a felületet 1-2 réteg Supralux Beltéri Lakkal. A lakkot egyenletesen hordja fel, kerülje el a lakktócsák keletkezését! Az így készült felületet oldószeres lakkal ne újítsa fel! Ne fedje be a felületet, amíg teljesen meg nem száradt. A lakkozott felületen közvetlenül ne használjon ragasztószalagot.Előnyök: 
  • tartós bevonatot ad.

  • kopásálló, a háztartásban alkalmazható vegyi anyagoknak ellenálló felületet ad.

  • bevonata megőrzi a fa természetes színét.Igénybevétel: A padlóra az utolsó réteg felhordása után mintegy 8 órával lehet óvatosan rálépni! 1 nap múlva rakhatók helyre a bútorok, 5-7 nap után használható teljes körűen. A takarítás egy nedves kendővel és semleges tisztítószerrel 8 nap múlva lehetséges.Eszközök tisztítása: használat után azonnal csapvízzel.Felhasználási hőmérsékelt:  +15 °C és 30 °C között - munkadarab, légtér, 20-25 °C - lakk.Kiadósság:  1 L lakk kb. 16-20 m2 felület egyszeri bevonására elegendo hengerrel felhordva.Száradási idő: 20 °C-on 1-2 óra. Átvonhatóság 20 °C-on önmagával: 2-3 óra.Hígítás: felhasználásra kész (szükség esetén max. 5 % csapvízzel).Fényesség:
  • Fényes

  • Selyemfényű

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.