A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

Menü

Supralux ANTIROZSDA kalapácslakk 2,5 l fekete

Ár:
19.400 Ft (15.276 Ft + ÁFA)
A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt!  • kül- és beltéri, acél- és öntöttvas-felületek védő-díszítő bevonataként szolgál

  • kiválóan tapad az alapfelülethez, szilárd korrózióvédelmet biztosít

  • nem igényel alapozó festéket

  • nagymértékben ellenáll a légköri és mechanikus hatásoknak  •  
  •  


A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a készleten lévő termékekre vonatkoznak.
Gyártó cikkszám: 5129191
Cikkszám: 00001000110003000170
Elérhetőség: Rendelésre (kb. 2-3 nap)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: AKZO Nobel Coatings Zrt.

Leírás és Paraméterek

A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt!

 

Supralux ANTIROZSDA kalapácslakk 2,5 l fekete

 

Korrózióvédő festék. Kül- és beltéri, acél- és öntöttvas-felületek védő-díszítő bevonataként szolgál. Kiváló minőségű, elasztikus bevonatot képez, amely minden légköri hatással szemben ellenálló, a festett felület számára hosszantartó, professzionális biztonságot nyújt.

 

Nem igényel alapozó festéket, közvetlenül felvihető korrodált fémfelületre és átrozsdásodott régi bevonatra egyaránt. Kül- és beltéri vas- és acélfelületek, illetve korábban már festett fémfelületek festésére is alkalmazható.

 

Kiválóan tapad az alapfelülethez, szilárd korrózióvédelmet biztosít. Nagymértékben ellenáll a légköri és mechanikus hatásoknak. Speciális műgyanta alapú, korróziógátló komponenseket tartalmaz.

 

Fényes és kalapácslakk változatban kapható.

 

Felhordási módok: ecsetelés, hengerlés, hígítás: nem kell hígítani, kiadósság: 9 m2/l, függ a felület minőségétől és a felhordás módjától, száradási idő: 20 ºC-on max. 6 óra, átfesthető: legalább 6 óra után.

 

Felhasználás:

 

A felület legyen tiszta, száraz, szennyeződésektől és zsírtól mentes. Távolítsa drótkefével és csiszolással az alaprétegről a laza rozsdát, a régi és sérült bevonat maradékát, a szennyeződéseket és zsírt (fémfelületre lakkbenzint, festett felületre mosószeres vizet használjon, és hagyja megszáradni)! A sima felületet aprószemcsés csiszolópapírral tisztítsa le, majd távolítsa el a maradék port! Savtartalmú rozsdamarók és –átalakítók használatát nem javasoljuk. A terméket használat előtt jól fel kell keverni.

 

A festéket nem kell hígítani.

 

Felvihető ecsettel vagy hengerrel min. +5 °C hőmérsékleten. Henger csak sík felületen használható.

 

Esőben és ködben nem használható.

 

Kültérben javasolt 2-3 vastag festékréteget felvinni 6 órás időközönként. A száraz bevonat átlagos vastagsága min. 100 μm legyen.

 

Javasolt bevonatrendszerek:

 

Még nem festett, új felületekre:

 

Vas-acél beltérben: 1-2 réteg Supralux Antirozsda

 

Vas-acél kültérben: 2-3 réteg Supralux Antirozsda Száraz összrétegvastagság min. 100 mikron

 

Korábban már festett felületek felújító festése: a hibátlan régi bevonatokat csiszolni és mosószeres vízzel zsírtalanítani szükséges.

 

A rosszul tapadó régi festékréteget kaparással, csiszolással, a rozsdafoltokat drótkefével és csiszolással kell eltávolítani, majd a vasfelületig csiszolt foltokat Supralux Antirozsdával ki kell kijavítani, majd a teljes felületet átfesteni.A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés

DANUBIUS play