Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Schuller PRISMA COLOR 600°C-ig hőálló spray fekete 400 ml

Ár:
1.849 Ft (1.456 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 9002588910734

> hőálló spray 600°C-ig, kályhacsövekre, kipufogócsövekre, stb.> külső és belső felületeknél is alkalmazható> kiváló fedőképességű 
Leírás és Paraméterek

"PRISMA COLOR" 600°C-IG HŐÁLLÓ SPRAYKülső és belső felületeknél is alkalmazható szilikongyanta és a hőnek ellenálló festékalapagyagokból készült aeroszol. Kiváló fedőképességű, 600ºC-ig ellenáll a hőnek  repedezés és a festett felületről történő leválás nélkül. Ólmot nem tartalmaz. Csövek, fatüzelésű kályhák, grill, motorok, kipufogó csövek, stb. festésére.

 

Használati útmutató:

 

 A  felületet  alaposan  meg  kell  tisztítani  nedvességtől, zsírtól  és szennyeződésektől. Fém felületnél távolítsuk el a rozsdát és rozsdamentesítővel kezeljük. Felhasználás előtt a palackot fel kell rázni (kb. 1-2  perc). Felhordható a palackot  függőlegesen  tartva  kereszt irányban kb. 25-30 cm-ről. A kupakon jelölt szín és a lakkozott felület között árnyalatnyi eltérés lehetséges az alap minőségétől függően. Hideg időben a palackot melegítsük fel langyos vízben 20-25ºC-ra. 15ºC  alatti  hőmérsékleten ne alkalmazzuk. Festés előtt várjuk meg, hogy a felület kihűljön. A legjobb eredményt úgy érhetjük el, ha száraz időben festjük a felületet és legalább 24 órát száradni hagyjuk, hogy a festékréteg megszáradjon. Ha ez az idő  letelt, a festék tökéletes funkciójának eléréséhez a teljesen megszilárdult felületet fokozatosan 300-350ºC-ig  fel kell melegíteni, kis ideig tartani a hőmérsékletet, majd utána pedig újra lehűteni. Ily módon éri el a festék végleges szerkezetét és tudja ellátni a magas hőellenállási feladatát. Nem javasoljuk olyan tárgyakon való alkalmazását, melyek nem érik el a maximális 150-160ºC  hőmérsékletet.  Hő hatására a festett felület színe kb. 450-500ºC-on változhat, de anélkül, hogy a  festékréteg ellenállása illetve a tapadása csökkenne. Ne  használjuk olyan felületen, amely közvetlenül lánggal érintkezik. A motortérben való használatkor ügyeljen arra, hogy a benzin megtámadhatja a festett felületet. A palack öntisztító szeleppel ellátva, így nincs szükség a szelep tisztítására.Felhasználható: A gyártástól számított 5 évig.

Gyártási idő a doboz alján található.
A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

A készlet folyamatosan változik, ezért kérjük mielőtt eljönne hozzánk, hívjon minket a valódi készlet miatt!

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés