A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

RAPID korróziógátló alap 0,75 l 200 szürke litografált doboz

3.890 Ft (3.063 Ft + ÁFA)

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715

Uretán-alkidgyanta kötőanyagú, cinkfoszfáttal pigmentált, gyorsan száradó korróziógátló alapozófesték. Ólom és kromátmentes.Alkalmazási terület: Acélfelületek alapozó festése. Felület előkészítés: oxidmentesítés, zsír- és portalanítás. Felhordási mód: szórással, ecseteléssel, hengerezéssel. Elméleti kiadósság: 0,15 kg/m2/40 µm
Nem értékelt
Elérhetőség: 1 db raktáron

A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a "Raktáron, azonnal elvihető" elérhetőségű termékekre vonatkoznak.

A megjelenített kép illusztráció is lehet. A gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat a terméken, vagy annak csomagolásán. Az esetleges eltérésekből adódó károkért webáruházunk nem vállal felelősséget, de minden esetben törekszik a legpontosabb adatok közlésére.

Leírás és Paraméterek

RAPID korróziógátló alap 0,75 l 200 szürke litografált doboz

Alkidműgyanta kötőanyagot, kromátmentes passzíváló pigmentet tartalmazó korróziógátló alapozó festék.


Több színben - fehér, szürke, zöld, vörös - kerül forgalomba. Acél- és egyéb fémfelületek passzíváló alapozó festésére alkalmas.


Alumínium és más könnyűfém felületeken a jobb tapadás érdekében PRIMER korróziógátló alapozóval tanácsos előkezelést végezni.


Jelentős használati előnye, hogy a teljes száradás után a legkülönbözőbb agresszív oldószertartalmú festékekkel - a felmaródás veszélye nélkül - átvonható. A fémfelületen jól tapad elősegíti az átvonására használt festék tapadását. A fehér 100 illetve a szürke 200 választék világos színe miatt fehér illetve pasztell színű átvonó festékek esetén is előnyösen alkalmazható. 

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.