A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

PoliFarbe színező festék 500 ml vörös

1.550 Ft (1.220 Ft + ÁFA)

  • színes diszperziós festék

  • homlokzati és beltéri falfestékek színezésére

  • önállóan is alkalmas díszítő festésekhez

  • erőteljes színű

  • különböző színek egymással keverhetők

Nem értékelt
Elérhetőség: Rendelésre (kb. 2-3 nap)

A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a "Raktáron, azonnal elvihető" elérhetőségű termékekre vonatkoznak.

Leírás és Paraméterek

PoliFarbe színező festék 500 ml vörös

Színes diszperziós festék homlokzati és beltéri falfestékek színezésére, de önállóan is alkalmas díszítő festésekhez.


Alkalmazási terület:


Kül- és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmas. Diszperziós homlokzati és beltéri falfestékek színezésére erőteljes színe miatt kiválóan alkalmas. Színezésre korlátlan mennyiségben használható, de már 10 %-ban erős színhatást ad. Önmagában intenzív színhatású falbevonatok készítéséhez, díszítő festésekhez használható. A különböző színek egymással keverhetők. Ajánlott az összes felhasználásra szánt festéket egyszerre beszínezni. A Poli-Farbe színező festék mészfestékek színezésére is használható max. 3 % mennyiségben.


Felhasználás:


Színezés: A Poli-Farbe színező festéket felhasználás előtt alaposan rázzuk fel, majd a színezni kívánt festék kis részletével alaposan keverjük el. Ezt a keveréket adjuk az összes színezni kívánt festékmennyiséghez és jól homogenizáljuk. Célszerű próbafestést végezni kis felületen, mert a kikevert szín száradás után ellenőrizhető. Mészfesték színezésekor max. 3 % színező festéket 3-4-szeres mennyiségű vízzel fel kell hígítani, majd bekeverni a színezendő mészfestékbe. Ajánlott az összes felhasználásra szánt festéket egyszerre beszínezni és a bekeverés után, tárolás nélkül felhasználni. Díszítő festés: A festendő felület tiszta, száraz, pormentes és megfelelő szilárdságú legyen. A még festetlen, erősen szívó felületeket diszperziós mélyalapozóval kell kezelni, majd 2-3 réteg Poli-Farbe színező festékkel átfesteni.


Kiadósság: 7-8 m2/liter/2 réteg


Száradási idő: 2 óra


Átfesthetőség: 3-4 óra


Tárolás: 5-25 ºC hőmérsékleten. Fagyveszélyes!


Tűzveszélyességi osztály: "E" Nem tűzveszélyes.


Minőségét megőrzi: 24 hónapig


Felhordás módja: Ecsettel, hengerrel. Munkavégzés után a szerszámokat azonnal vízzel el kell mosni. Használat után az edényt gondosan le kell zárni. 

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.