Kategóriák
30+ év szakmai tapasztalat
30+ év szakmai tapasztalat
100%-ban magyar családi vállalkozás
100%-ban magyar családi vállalkozás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
Gyors, akár aznapi kiszállítás
Polifarbe mészfesték kültéri és beltéri 14 l
7.790 Ft (6.134 Ft + ÁFA)

Polifarbe mészfesték kültéri és beltéri 14 l

7.790 Ft (6.134 Ft + ÁFA)
Vonalkód: 5998672112839

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715

A terméket telephelyünkön tudja személyesen átvenni!

  • A hagyományos oltott mész előnyös tulajdonságait tömöríti.
  • Homlokzatra és beltéri felhasználásra egyaránt könnyen alkalmazható.
  • Környezetkímélő.
  • Színezhető.
Elérhetőség: 10 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Polifarbe mészfesték kültéri és beltéri 14 l

Poli-Farbe kül- és beltéri mészfesték – A természetesség jegyében

A Poli-Farbe kül- és beltéri mészfesték a 2019-es szezon újdonsága. A termék a hagyományos oltott mész előnyös tulajdonságait tömöríti. Homlokzatra és beltéri felhasználásra egyaránt könnyen alkalmazható. Környezetkímélő. Színezhető.


  • Felhordás: ecsettel, hengerrel
  • Javasolt rétegszám: 2-3 réteg
  • Kiadósság: beltérben: 4-5 m2/l két rétegben,  kültéren: 3-4 m2/l két rétegben
  • Hígítás: vízzel
  • Száradási idő 20˚C-on: 4-6 óra
  • Átfesthetőség 20˚C-on: 4-6 óra

ALKALMAZÁSI TERÜLET 

Homlokzatra és beltéri használatra. A hagyományos oltott mész előnyös tulajdonságai könnyű alkalmazhatósággal kombinálva. A fal természetes légzését nem gátolja, gazdaságos és környezetkímélő. Homlokzati és beltéri ásványi kötésű vakolatok, betonfelületek, korábban meszelt falak festésére, felújítására.

FELHASZNÁLÁS

A festésre kerülő felületnek száraznak, tisztának, portól, olajtól és egyéb szennyeződésektől mentesnek, a mészfesték fogadására alkalmasnak kell lennie. A laza, repedezett kevéssé hordképes részeket el kell távolítani, a felületet mészbázisú glettel ki kell javítani. A mészfestéket alaposan fel kell keverni, és vízzel meg kell hígítani. Az első rétegnél kb. 15-20%-os, a második és harmadik réteg esetében kb. 10%-os hígítás szükséges. A mészfestéket új, festetlen felületre 3, korábban meszelt, festett felületre 2 rétegben szükséges felhordani. A rétegek között a hőmérséklettől függően 4-6 óra száradási időt kell biztosítani. A festést száraz időben, +5 °C és +30 °C közötti lég- és falhőmérsékletnél kell végezni. Tűző napon, esőben, erősen párás, szeles, vagy hideg időben ne fessen, vagy megfelelő módon védje a bevonatot a száradási idő alatt. A mészfesték színezése a célnak megfelelő lúgálló színezőkkel történhet; Poli-Farbe színezőpasztával legfeljebb 3% mennyiségben. A színezőpasztát a színezés előtt kb. azonos mennyiségű vízzel hígítsuk. Poli-Farbe színezőfestékkel legfeljebb 3% mennyiségben. A színezőfestéket színezés előtt kb. 3-4-szeres mennyiségű vízzel kell meghígítani. A színazonosság érdekében a felhasználáshoz szükséges összes festéket egyszerre kell beszínezni, és a bekeverés után, tárolás nélkül felhasználni. A mészfesték nedves állapotban gyengén fed. A száradással kifehéredik és elfedi a felületet. A mészfestékkel csak világos színek állíthatók elő, ezért színezésnél javasoljuk a próbafestést. A munkavégzés után a szerszámokat vízzel lehet elmosni.

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.