A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezik a cookie-k használatába.

Polifarbe Márványszemcse Kötőanyag Oldat 6,66 kg

12.200 Ft (9.606 Ft + ÁFA)

A valódi készlet miatt kérjük hívjon minket ezen a számon: +3612624715


 • lábazati vakolat előállításához, kül- és beltéri dekorációs használatra.

 • ellenáll az algáknak, gombáknak. 

 • víztaszító, tartós bevonat.

 • a Poli-Farbe kötőanyag oldat műgyanta keverék,

 • kül- és beltéren egyaránt használható színes műgyanta vakolat előállítását teszi lehetővé. •  
 •  
Nem értékelt
Elérhetőség: 2 db raktáron

A beszerzési árak folyamatos változása miatt, az árak a "Raktáron, azonnal elvihető" elérhetőségű termékekre vonatkoznak.

A megjelenített kép illusztráció is lehet. A gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat a terméken, vagy annak csomagolásán. Az esetleges eltérésekből adódó károkért webáruházunk nem vállal felelősséget, de minden esetben törekszik a legpontosabb adatok közlésére.

Leírás és Paraméterek

Polifarbe Márványszemcse Kötőanyag Oldat 6,66 kg

Lábazati vakolat előállításához, kül- és beltéri dekorációs használatra. Ellenáll az algáknak, gombáknak. Víztaszító, tartós bevonat.

A Poli-Farbe kötőanyag oldat műgyanta keverék, amely 10 kg (5 x 2 kg) Poli-Farbe színezett márványszemcsével keverve változatos színű és mintázatú, az egyéni ízlésekhez alakítható kül- és beltéren egyaránt használható színes műgyanta vakolat előállítását teszi lehetővé. A szín és mintázat tekintetében keresse a 3 szín kombinációját bemutató színtáblát! Ezen túlmenően a márványszemcsék minőségi és mennyiségi kombinációja közel 2 millió szín, illetve mintázat előállítására alkalmas.

 

 • Felhordás: rozsdamentes acélsimítóval

 • Kiadósság: 5 x 2 kg színezett ásványi őrlemény + 6,66 kg Poli-Farbe kötőanyag oldat

 • Keverési arány: 1,5 kg színezett ásványi őrlemény + 1 kg Poli-Farbe kötőanyag oldat

 • Száradási idő 20-25 °C-on: kb. 36 óra (normál páratartalom mellett) •  
 •  
 

ALKALMAZÁSI TERÜLET

 

Lábazati vakolat előállításához, kül- és beltéri dekorációs használatra. 

 

FELHASZNÁLÁS

 

Az alapfelületnek tisztának, száraznak, por- és olajmentesnek kell lennie. Porózus, szívóképes alapon első rétegben Poli-Farbe vékonyvakolat alapozó használata javasolt. A Poli-Farbe kötőanyag oldatba 10 kg (5 x 2 kg) Poli-Farbe színezett márványszemcsét kell elkeverni alacsony fordulatszámú keverővel, a színezett szemcsék sérülését elkerülendő. A felhordást a szemcseméretnek megfelelő, kb. 2-2,5 mm vastagságban kell végezni rozsdamentes acélsimítóval. A hőmérséklet függvényében hosszabb – rövidebb kondicionálást követően a felület simítható. A Poli-Farbe kötőanyag oldat, illetve a bevonat fehér, tejszerű színe a száradás során színtelenre változik, mialatt kifejlődik a végleges szín és a mintázat. Felhasználható 5-25 °C között. Tűző napon, esőben, erősen párás, vagy szeles időben kerülje a vakolat felhordását. A munkavégzés után a szerszámok vízzel elmoshatók. A megszáradt bevonat csak oldószerrel (pl.: nitrohígító) távolítható el. Ha a felület hőmérséklete +5 °C alá csökken a száradási, kötési folyamat lelassul, több napot is igénybe vehet. A száradás végéig a felületet megfelelő módon (pl.: takarással) védeni kell a környezet hatásaitól, a csapadéktól, a fokozott párakondenzációtól, mivel ezek a bevonat lemosódását idézhetik elő.

A festékbolt kínálatában is kapható ez a termék!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.